4 gün önce ilk yumurtasini yapti bu gün 2. Yumurtasini yapti diski si (dişi olanin ) cok sulu ama enerji si yerinde ( taze yemden kaynakli galiba ) uzun sure banyo yapmadi . Erkek olaninda diskisi biraz garip onun ki de çok sulu iki side diski sini kafesde bi yer belirleyip hep oraya yaptik lari icin ayirt edilmiyor mineral tasi taktim 3-4 günde yarisini bitirdiler bile kalamar kemigine disi olan cok dokunmuyo erkek arasira kemiriyor.
Kuş kumu nu disi olan bu aralar çok yiyor . Konu acmamin nedeni bi müdahale ettmem gerekiyormu diski sini yapmak da zorlanmiyor ama sulu gorunce tedirgin ediyor normal yem den baska bisi vermiyorum çünkü ne meyve ne sebze yüzüne bile bakmiyor lar dun elma dilimi attim hala oldugu yerde davranış larinda bi sorun yok. Elimde ilac yada ona benzer hic bisi yok ve almam cok uzun surer.
Kuş kumu nu disi olan bu aralar çok yiyor . Konu acmamin nedeni bi müdahale ettmem gerekiyormu diski sini yapmak da zorlanmiyor ama sulu gorunce tedirgin ediyor normal yem den baska bisi vermiyorum çünkü ne meyve ne sebze yüzüne bile bakmiyor lar dun elma dilimi attim hala oldugu yerde davranış larinda bi sorun yok. Elimde ilac yada ona benzer hic bisi yok ve almam cok uzun surer.