Cesitli sorular

batari2521

Forum Sakini
Dostlar selamlar. Resimdeki 2 kus iki aydir bende. Zaman zaman hastalandilar . Bende kendimce forumdan okudugum kadariyla tedaviler uyguladim. Hatta burada cok fazla zaman kalmadigi dahi soylenmisti. Ama bir şekilde simdiye kadar yaşattim. Ancak
Sari kuşun hala hasta oldugunu düşünüyorum. Daha sonra diski resimlerini paylasacagim. Neyse.. bazi sorularim var dostlarim . Yem bitti yem alacagim.
1. Hangi marka yem alayim. Kuslarin Yaşı onemlimi yem seçiminde. Sanirim sari kus beyaza gore daha ufak. İkisi iciinde kaliteli bir yem almak istiyorum.
2. Cinsiyetleri erkek disi denmisti. hala erkek disi mi?
3. Beyaz sariyi cok kıskanıyor. Sarı yem yiyecek olsa ona firsat vermiyor. Hemen onun yem yedigi yere gidip onu kovuyor kendi yiyor. Zaman zaman da anlasiyorlar. Beyaz sarinin kafasini kaşiyor. Öpüyor vs vs. Bir iyiler bir kotu. Ayni kafeste kalsinlar mi yoksa ayirayimmi. Bir kafes daha var.
4. Envayi çeşit mama aldim petshop tan. Hic birini yemiyorlar. Herkes kendimi hazirliyor kuslarina mama. Anlayamadim bu konuyu. 4 5 cesit mama aldim lfarkli farkli hic yemediler. Mama tarifini biliyorum . Hazirlarim bu konuda sikinti yok ama varsa bilinen ve cok sevilen bir mama önerebilir misisniz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
1. Hangi marka yem alayim. Kuslarin Yaşı onemlimi yem seçiminde. Sanirim sari kus beyaza gore daha ufak. İkisi iciinde kaliteli bir yem almak istiyorum.
Bebeklik evresinde aspur oranı ve japon darısı önemli ancak bu evreyi geçmiş kuşlar için karma yemler yeterli olur. Ben benelux üretici yemi öneririm şu aşamada.
Bence ikisi de dişi. Creminonun cere rengi koyulaşmıyor.
3. Beyaz sariyi cok kıskanıyor. Sarı yem yiyecek olsa ona firsat vermiyor. Hemen onun yem yedigi yere gidip onu kovuyor kendi yiyor. Zaman zaman da anlasiyorlar. Beyaz sarinin kafasini kaşiyor. Öpüyor vs vs. Bir iyiler bir kotu. Ayni kafeste kalsinlar mi yoksa ayirayim mi. Bir kafes daha var.
Ayırılabilir ancak her aksesuar ve kaptan ikişer adet konulursa kavgalar azalacaktır. Köşe tutan kuşlar muhabbetler.
4. Envayi çeşit mama aldim petshop tan. Hic birini yemiyorlar. Herkes kendimi hazirliyor kuslarina mama. Anlayamadim bu konuyu. 4 5 cesit mama aldim lfarkli farkli hic yemediler. Mama tarifini biliyorum . Hazirlarim bu konuda sikinti yok ama varsa bilinen ve cok sevilen bir mama önerebilir misisniz.
Ben hazır mama kullanıyorum. Cede, deli nature, quiko marka mamalar favorim.

Son düzenleme:
Oyla 0
Bebeklik evresinde aspur oranı ve japon darısı önemli ancak bu evreyi geçmiş kuşlar için karma yemler yeterli olur. Ben benelux üretici yemi öneririm şu aşamada.
Bence ikisi de erkek. Creminonun cere rengi koyulaşmıyor.
3. Beyaz sariyi cok kıskanıyor. Sarı yem yiyecek olsa ona firsat vermiyor. Hemen onun yem yedigi yere gidip onu kovuyor kendi yiyor. Zaman zaman da anlasiyorlar. Beyaz sarinin kafasini kaşiyor. Öpüyor vs vs. Bir iyiler bir kotu. Ayni kafeste kalsinlar mi yoksa ayirayim mi. Bir kafes daha var.
Ayırılabilir ancak her aksesuar ve kaptan ikişer adet konulursa kavgalar azalacaktır. Köşe tutan kuşlar muhabbetler.
Ben hazır mama kullanıyorum. Cede, deli nature, quiko marka mamalar favorim.
Anladim. Kac ayliktir bunlar sizce.. ayni kafese dişi kus alsam mantikli olurmu. Beyaz olan cok hareketli sanki es istiyor gibi geliyor bana. Ciflesme zamani gelip gelmedigini nasil anlarim

Oyla 0
hocam daha önce yazdığın gibi, kuşlar bizim çocukluğumuzdaki gibi değil maalesef çok bozuldular :)

evet, o sarı yüz biraz kırgın gibi (hafif kabarık durgun ve tüyleri nemli) takip etmekte fayda var

Oyla 0
Geri