Çift muhabbet sorunları

Ömer Kaan Kaya

Forum Sakini
Merhaba ben bir jumbo Kırığı almıştım 2 3 hafta önce 2 gün once 1 2 dklik bir kur yaptilar ağızlarına sevinmiştim şimdi okuldan geldim ve jumbonun gagasi sanki ufaktan çatlamış gibi dişi saldırgan bir dişi acaba vura vurami yapmıştır yada ölü olan kısmımi dökülüyor gaganin disimde bu sarı olan282728282829

Ama ötmesi olsun jumbonun bir an kızgınlasinca kafa kabartmalar kafa danslari ileri geri gitmesi ve dişinin yanina git gel yapması hala devam ediyor bakalım

Oyla 0
Tam emin olamadım aslında ne olduğu konusunda.Ancak vazalin sürerseniz bu görünüm ortadan kalkacaktır.Gaga da değişim söz konusu evet ama orada ufak bir delinme veya aşınma söz konusu gibi sanki.Bu tartıştıkları zaman olmuş olabilir.çok iyi gözlemlemelisiniz.Zarar verme devam ederse değişim yaparsanız iyi olur

Oyla 0
Genelde kavga olduğunda deri zedelenmeleri olur. Başka bir şeyi kemirirken çatlamış olabilir. Yakın zamanda eski haline gelecektir. Yinede gözlem yapmanızı öneririm. Eğer şiddetli bir kavgaysa ayırın.

Oyla 0
Genelde kavga olduğunda deri zedelenmeleri olur. Başka bir şeyi kemirirken çatlamış olabilir. Yakın zamanda eski haline gelecektir. Yinede gözlem yapmanızı öneririm. Eğer şiddetli bir kavgaysa ayırın.

Yok şiddetli kavga değil normal öyle parçalayacak gibi degiller kovalar disi arada erkeği ama pek bağırmaz erkekle kavga ederken ikisi normal diye düşünüyorum

Oyla 0
Bence olacaklar. Biraz sabır gerekiyor ve onların hazır olması :) Sizde benim gibi çok pimpiriklisiniz belli ki :P

Oyla 0
Geri