Çift sevda papağanı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alican
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alican

iyikus.com Üyesi
Merhabalar. Erkek sevda papağanı yuvada dişi dışarıda sürekli otuyorlar birbirlerine dişi yanaşıyor erkek kaşıyor daha sonra ilk fırsatta kaçıyor daha önce yumurtaları oldu fakat boşdu yumurtalar ilk kuluckaları idi şuan bu davranışların sebebi nedir bilgisi olan varmı

Tekrar yumurtlayacaklar gibi görünüyor. Tekrar boş çıkma ihtimalini azaltmak için En kısa sürede Multi vitamin ve probiyotik kullanmaya başlamanızı tavsiye ederim

Son düzenleme:
Tekrar yumurtlayacaklar gibi görünüyor. Tek boş çıkma ihtimalini azaltmak için En kısa sürede Multi vitamin ve probiyotik kullanmaya başlamanızı tavsiye ederim
Teşekkürler cevabınız için. Kuşlara haftada bir kez brokoli-kırmızı biber-havuc karışık salata yapıp veriyorum yine haftada bir akıllı yemlikte takılma yaptığı için ayrı bir kabda çekirdek ve kenevir tohumu veriyorum belirli miktarda kalamar kemiği-gaga taşı-grit kuş kumumuz kafeste mevcut günlük suyumuz değişiyor fakat ilk kuluckada yaptıkları yuva içi düzeni bozmadım acaba orayı tekrar kurmaları için fırsat vermeli miyim ve Multivitamime başladığım zaman salata yapmayı birakmalımıyım yumurtayı maması yaptığım zaman ilk koydugumda yemeye başlamıyor lar bir süre sonra o zaman da beklemiş oluyor onun haricinde ne koyarsan direk atlıyorlar

Salatayı haftada 2-3 kez azar miktatlarda hazırlayıp verin hiç zararı olmaz. Vitamin kullanırsanız da verin. Yumurta maması oşabildiğince katı olmalı yumurta tam pişmiş olmalı kaynamaya başladıktan itibaren 7 dk tutun. Yumurta kışın 8 saat yazın 4 saat durmalı önlerinde fazlası bozar yumurtayı. Hatta yumurtayı sade vermemiz daha iyi diğerlerini ayrı verirsiniz.

Geri