Çift Sultan papağan alışma ve yavrulama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sani017
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sani017

iyikus.com Üyesi
iyi günler dilerim yeni bir çift aldım sultan papağan ilk yavrularını sağlıklı bir şekilde büyütmüşler. bir aydır bende nerdeyse hala yumurta yapmadılar. birbirlerini temizliyorlar yan yana duruyorlar kavga etmiyorlar. biraz daha alışması mı gerek yumurta maması falan yapıyorum buğday cimlendiriyorum hepsini yiyiyorlar. başka ne gibi önerilerinizi olabilir büyük kafese koydum yuvalık katım yuvalığın önünde akşamları tütüyorlar ama içeri girmiyor.

Bendede çift sultan papağanı var.Eğer eş tutularsa beklemekten başka çareniz yok.Bende öğrendim ki zaten yazın kuşlar daha az yumurta yapıyor o yüzden sonbahara kadar bekleyin ki zaten 1 ay çok kısa bir süre daha dişi kuş yeni alışmıştır ortama.Acele etmeyin.Durumu hızlandırmak için kızıştırıcı vitaminlerden kaçının.

Oyla 0
Bendede çift sultan papağanı var.Eğer eş tutularsa beklemekten başka çareniz yok.Bende öğrendim ki zaten yazın kuşlar daha az yumurta yapıyor o yüzden sonbahara kadar bekleyin ki zaten 1 ay çok kısa bir süre daha dişi kuş yeni alışmıştır ortama.Acele etmeyin.Durumu hızlandırmak için kızıştırıcı vitaminlerden kaçının.
bilgilendirme için teşekkürler beklemeye devam o zaman bu esnada yuvalık falan takayım mı zaten hazır eş kuşlar 4 yavru ilk yavrularını büyütmüşler sağlıklı bir şekilde. sonra ben aldım. hala tık yok iyi anlaşılıyorlar ama erkekte kur ötüşü falan da başlamadı yumurta ve havuçu karıştırıp veriyorum çok seviyorlar bir de buğday cimlendirme yapıyorum severek yiyiyorlar.

Oyla 0
Yuvalık süreci hızlandırır. Bu nedenle eğer üretmek gibi bir isteğiniz varsa uygun bir yuvalık alınız ve takınız.

Oyla 0
Geri