Çiftleşme hakkinda.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çirkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kullanıcı Değerlendirmesi
5.00 Oylama

Çirkin

iyikus.com Üyesi
Merhaba arkadaşlar. Bir çift kuşum var çoğunuzun taniycagi cimen ve bulut :) aralari gayet guzel erkek kur yapiyo yem kusuyor ayagini disiye atiyor vs. tum belirtileri var ama cere renkleri ne diside ne erkekte kizistigi belirtisi yok cete renkleri haric tum belirtiler var. Tam olarak kizişmadigi anlamina mi gelir cere renklerinin olmamasi neyi gosterir yuvalik takmalimiyim nasil yapmaliyim ilk defa yavru almayi deniycem pek bilgim yok kizişmalari olsun yavru almak hakkinda.

Yuvalık takmayın bence. Çünkü küçük kuşların çiftleşme durumlarında gelişimleri durur ve dişiler özellikle yumurta sıkışması yaşayabilirler. Bu tarz denemeler yapıyor olabilirler fakat çiftleşme gözlemlenmeyecektir. Erkek kuş hazır değil kesinlikle.

Oyla 0
Erkegin disiye yen kustugunu cok gordum ama disinin erkege yem kustugunu ilk kez görüyorum. Disi erkege yem kusar mi yani ilk kez görüyorum disi erkege yem kusuyor bu neden olur ?

Oyla 0
Birbirlerine karşılıklı yem kusarlar evet. Aynı şekilde kur yapıyorlar. Erkek kuş dişiden küçük olduğunda da dişiler yem kusar. Besleme iç güdüsü

Oyla 0
Geri