Öncelikle herkese merhaba yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.Çiko 5 buçuk yaşında erkek geçen hafta özellikle geceleri artan vik vik tarzında sesler çıkarmaya başladı sanki solunum yollarında sorun var gibiydi. Bende yaşadığım şehirde kuş bakan veteriner aramaya başladim ki çok nadir bulunuyor malesef sonrasında bir tane buldum ve hemen götürdüm. Veteriner eline aldı baktı tırnağını gagasını kesti sonra durumu anlattım çektiğim videolarını gösterdim ama bir sorun gözükmüyor dedi ve bana 3 tane vitamin birde ayakları için krem verip epeyce yüksek bir ücret alıp bizi eve gönderdi. Eve geldikten sonra Çiko daha da kötüleşti şuan durumu çok ağır kafes dibine inmeye başladi çok halsiz hiç ötmüyor veterinere götürmeden önce dahada iyiydi yanlış birşey yaptı demiyorum asla ama iyileşmesi için sanırım hiçbir şeyde yapmadı vitamin satmaktan başka. Kuşum şuan ölmek üzere son çare olarak sizden yardım istiyorum lütfen yapabilecek başka birşey var mı bana destek olun Çiko mu kaybetmek istemiyorum
şuan ki halini dosya olarak ekledim