Cinsiyet belirleme ve eş tutma

Serdar akin

iyikus.com Üyesi
Merhaba, 4 takım yaptım bir haftadır gözlemliyorum, maalesef cinsiyetini belirlemede güçlük çektiğim üç kuşum bence ve sanki kendi cinsiyle yakınlık gösteriyor gibi. Yine de 2 takımı ayırdım. Ama bana sorsanız erkekleri eşledim 😃. Bu şekilde aynı cinsler yakınlık gösteriyor mu birbirlerine?

Merhaba,
Tam hesaba göre çiftleşmeyi gördükten 7 gün sonunda ilk yumurta geldi. Bu takıma hazır mama vermeye devam edeyim mi, yumurtaların doluluğunu ne zaman kontrol etmek lazım. Vitamin devam edeyim mi. Görüş verirseniz sevinirim

Ekli dosyalar

mama sıklığını azaltınız veya daha çok sebze ağırlıklı mamalara dönünüz.

İyi akşamlar, 2.takımımda çiftleşme belirtileri başladı, henüz erken ve karşılaşırmıyım bilmiyorum ama merak ettim olurda anne baba yavruları beslemezse benim hazırlayıp yavrulara verebileceğim bir mama tarifi varmıdır,

İyi akşamlar, 2.takımımda çiftleşme belirtileri başladı, henüz erken ve karşılaşırmıyım bilmiyorum ama merak ettim olurda anne baba yavruları beslemezse benim hazırlayıp yavrulara verebileceğim bir mama tarifi varmıdır,
En sağlıklısı hazır mamadır. Şimdiden 50 gr kadar elinizde bulunsun. Beslemezlerse ısmarlamaya vaktiniz olur. Yavru ilk çıktığı gün birkaç saat beslemeyebilirler onu da bilin.

her yumurta için 4. gün (kuş yatmaya başladıysa eğer)
İyi akşamlar,
Birincisi 7 Nisan'da olmak üzere 2 gün arayla 8 yumurta aldım ( son 21 inde) bugün yumurtaları kontrol edeyim dedim, bana sorsanız birinci yavru neredeyse gelecek olmasına rağmen kontrolde net bir şey anlamadım. Özetle 8 yumurtanında boş olma olasığı varmıdır 😕

İyi akşamlar,
Birincisi 7 Nisan'da olmak üzere 2 gün arayla 8 yumurta aldım ( son 21 inde) bugün yumurtaları kontrol edeyim dedim, bana sorsanız birinci yavru neredeyse gelecek olmasına rağmen kontrolde net bir şey anlamadım. Özetle 8 yumurtanında boş olma olasığı varmıdır 😕
merhaba, uygun eşleşme olmadı ise evet mümkün :(
Acele etmeyin, süreçlerini tamamlasınlar

Geri