Murat Gündoğan
iyikus.com Üyesi
Merhaba dişi gibi duruyor ceresinin rengi tam belli olmuyor emin değilim ben başka birşeye de değinmek istiyorum kalamar kemikleri yerde olmaması gerek rahat ulaşabileceği yerde asılı olmalı lazım tuneginiz ahşap olursa daha iyi olur bu tür kum tünek sizinki sanirim mantar vb seylere yapabilir
Siz yine hocaların yorumunu bekleyin ben emin değilim yukarıda belirttiğim gibi tam cere rengi belli değil benceTamam teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alacağım erkek diye almıştım
Erkek diye almıştım ilk aldığımda da erkek denilmişti fotoğraflar biraz parlak çıkmış100/100 dişi gözler kırımızı sanırım
Albino
Değilse duble faktör
Elimde 3 dişi bir erkek oldu ne yapmayalım sizceBu mutasyonda çok karışıyor ama arkadaşların dediği gibi dişi
Mümkün değil oluru Yokişler karıştı gerçekten bu kuşun erkek olma ihtimali yok mu
Sizin içiniz rahat etsin gün ışığından faydalanarak net bir resim daha ekleyinErkek diye almıştım ilk aldığımda da erkek denilmişti fotoğraflar biraz parlak çıkmış
Merhaba maşallah çok tatlılar mavili dişi diğeri erkekLütfen yardım edemisiniz kuşlarımın cinsiyeti ben baktım anlayadım bi kisi ikiside erkek biride ikiside dişi dedi
@Ahmet55 , mavili olan dişi, yeşil de erkek gibi görünüyor ama biraz yakından görmem gerek
Merhaba maşallah çok tatlılar mavili dişi diğeri erkek
Teşekkür ederimikisi de dişi olacak gibi. Tüy dönemleri bitsin tekrar bakalım olur mu?
rica ederizTeşekkür ederim