Cinsiyet ve Irk konusunda yardımlarınızı rica ediyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alp66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Alp66

Yeni Üye
Bugün aldırttığı bir muhabbet kuşu. Resimden cins ve yaş konusunda bilgi verebilirmisiniz. Ekstra bakım tavsiyeleriniz varmI? Şimdi dene Teşekkürler 20200418_211945-1.jpg

Merhaba, kuşunuz maşallah çok tatlı bir erkek yavru. Yaklaşık 2,5-4 ay arası gibi görünüyor. Mutasyonu tek faktörlü spangle.
Bakımı için öncelikle ahşap tünek kullanmanız ve ballı krakerler yerine daha sağlıklı olan dal darı tercih etmelisiniz. Ballı krakerler illaki vermek istiyorum derseniz kendiniz hazırlayın derim. :)

Sitemizde bakım konusunda çok fazla konu mevcut. Eğer zaman ayırabilirim derseniz kafanızdaki soruların tamamına cevap bulabileceğinizden eminim.

Oyla 0
Merhaba, kuşunuz maşallah çok tatlı bir erkek yavru. Yaklaşık 2,5-4 ay arası gibi görünüyor. Mutasyonu tek faktörlü spangle.
Bakımı için öncelikle ahşap tünek kullanmanız ve ballı krakerler yerine daha sağlıklı olan dal darı tercih etmelisiniz. Ballı krakerler illaki vermek istiyorum derseniz kendiniz hazırlayın derim. :)

Sitemizde bakım konusunda çok fazla konu mevcut. Eğer zaman ayırabilirim derseniz kafanızdaki soruların tamamına cevap bulabileceğinizden eminim.
Çok teşekkür ediyorum. Daha önce sevda ve Sultan besledim. İkisinden de defalarca yavru aldım. Çocuklarım tozdan dolayı hastalanmaya başlayınca bırakmak zorunda kaldım. Yıllar sonra muhabbet kuşuyla tekrar başladık. Bakalım hayırlısı ile inşallah hakkını vererek bakmaya çalışacağım. Alt yapı biraz var. Formuda fırsat buldukça okuyup iyice öğreneceğim. Takıldığım çözemediğim konu oldukça yardımlarınızı rica edeceğim. Saygılar

Oyla 0
Elbette. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya ve sizden de özellikle sultan papağanları hakkında desteklerinizi bekliyoruz hocam. Hoş geldiniz forumumuza

Oyla 0
Geri