• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sertac07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sertac07

Yeni Üye
Merhabalar 3 aylık yavruyken aldım şuan 1 yaşında alırken erkek diye söylenmişti ama hala çözebilmiş değiliz nasıl anlariz cinsiyetini ?20200414_203031.jpg

Ekli dosyalar

• 20200414_203249.jpg
    20200414_203249.jpg
    789.4 KB · Görüntüleme: 3
Melodik ötüş yoksa dişidir. Erkek kuslar kanatlari hafif kaldirip tünekde saga sola hareket ederek ötüş yapar. Bu davranislar yoksa kuşunuz dìşi bence. Dişiler sadece ilgi cekmek ve kafesten cikmak istediginde tek düze seslenir. 5yada 6 ncı aylarda bu belirtiler başlar.

Oyla 0
Merhabalar 3 aylık yavruyken aldım şuan 1 yaşında alırken erkek diye söylenmişti ama hala çözebilmiş değiliz nasıl anlariz cinsiyetini ?Ekli dosyayı görüntüle 5197
Bu cins sultanlarda görünüş tüy yapisina bakilip bi takim tahminler yapiliyor. Bunlarin hic biri %100 de yüz saglikli ve kanitlanmış degil. En kotu %50 tutturma sansları var. Dedigim gibi 1 yasindaki bir erkek çoktan kur otusu yapmaliydi. Bir tavsiyem siyah cekirdegi cok az yemine karistirin. Tırnaklar ve gagada kararma karaciger yaglanmasina isarettir. Hiç vermeseniz daha iyi.

Oyla 0
Merhaba, kuşunuz görünüş olarak dişi gibi geldi bana da. Sağlıklı tahmin için ötüm ve hareketlerin incelenmesi gereklidir. Tek tip ötme söz konusu ise dişidir. Sultan papağanı kategorisinde cinsiyet tahminiyle alakalı konularımız yer almaktadır. İncelemenizi öneririm.

Oyla 0
Geri