Rüştü Okumuş
Çevirmen
Yetişkin değil. Gözler boncuk boncuk bebek tüyleri var maşallah çok da akıllı bakıyor. Eğitirsiniz sabırla. Erkek olduğu için de daha kolay olabilir. Uysal bir hali var.Yeni üyemiz oldu bugün eğitime açık o halde. Çok tereddüt ettim yetişkin olup olmadığıyla ilgili
Teşekkür ederim değerli bilgileriniz için. Peki ortalama ne kadarlıktır?Yakışıklı bir erkek kuşunuz var
Arka orta kuyruğu iyice uzamış muhtemelen bundan sonra cinsiyeti değişmez
Yeni üyemiz oldu bugün eğitime açık o halde. Çok tereddüt ettim yetişkin olup olmadığıyla ilgiliilk tüyünü görmüş gibi durmuyor ve 2-3 ay arası gibi görünüyorr maşallah
Yetişkin değil. Gözler boncuk boncuk bebek tüyleri var maşallah çok da akıllı bakıyor. Eğitirsiniz sabırla. Erkek olduğu için de daha kolay olabilir. Uysal bir hali var.Yeni üyemiz oldu bugün eğitime açık o halde. Çok tereddüt ettim yetişkin olup olmadığıyla ilgili
İçimi rahatlattınız. Teşekkür ederim.Yetişkin değil. Gözler boncuk boncuk bebek tüyleri var maşallah çok da akıllı bakıyor. Eğitirsiniz sabırla. Erkek olduğu için de daha kolay olabilir. Uysal bir hali var.
sitemizde onlarca konu var cinsiyet belirleme için. Onlardan link sunun lütfen.Bu linkten bulabilirsin.
Bu arada kuşun çok tatlı.