Fahri Ayyıldız
iyikus.com Üyesi
Daha net ve parlak bir foto atarsanız daha iyi olur. Bir de bu yavruların cere renkleri bazen dönebiliyor. Bunu da forumda anlayabilen ender kişilerden @Doğanay Y.’yi konuya yönlendiriyorum.Merhaba,
2 gün oldu alalı ailemizin yeni üyesi.
Pastel.
35-40 günlük civarında rainbow bebek
Cinsiyetini belirleyemedim yardımcı olabilirmisiniz...Ekli dosyayı görüntüle 7055
Bana da erkek gibi geldi. Ama @Doğanay Y. bir baksın yine. Tam emin değilim.
Doğanay Y. sağ olsun daha öncede benzer konularda da çok yardımcı oldu.Bana da erkek gibi geldi. Ama @Doğanay Y. bir baksın yine. Tam emin değilim.
Şu anda kendisi KPSS’ye hazırlanıyor. Ondan dolayı meşgul.Doğanay Y. sağ olsun daha öncede benzer konularda da çok yardımcı oldu.
Kendisinden bu konuda görüş almak isterim.
Yoğunluğundan olsa gerek bu sefer dönüş yapamadı.
Doğanay bey,1 hafta sık girebilme durumum olamayacak ama gördükçe yazmaya çalışacağım. Erkek gibi görünüyor lakin 2 hafta sonra tekrar bi kontrol edelim olur mu?
Doğanay bey merhaba.1 hafta sık girebilme durumum olamayacak ama gördükçe yazmaya çalışacağım. Erkek gibi görünüyor lakin 2 hafta sonra tekrar bi kontrol edelim olur mu?
Kuşunuz erkek. Kesin bilgi.Doğanay bey,
Son durum fotoları.
Belirgin bir şey varmı acaba
Ben dişi bekliyorum da
Doğanay bey merhaba.
Güncel fotoğrafları gönderdim size.
Acaba cinsiyet konusunda bir fikir oluşturuyor mu.
Ben dişi beklediğim için merak içindeyim de
Ben de aynı öyle düşündüm.Fotoğraf yanıltmıyor ise bende erkeğe dönecek gibi diyorum. Normalde burun deliğinin hemen etrafında tam beyaz halka dişi olduğunu gösteriyor ama çeyrek halka genelde erkekte kalıyor.
10 gün sonra tekrar fotoğraf çekip paylaşırım.Fotoğraf yanıltmıyor ise bende erkeğe dönecek gibi diyorum. Normalde burun deliğinin hemen etrafında tam beyaz halka dişi olduğunu gösteriyor ama çeyrek halka genelde erkekte kalıyor.
Fotoğraf yanıltmıyor ise bende erkeğe dönecek gibi diyorum. Normalde burun deliğinin hemen etrafında tam beyaz halka dişi olduğunu gösteriyor ama çeyrek halka genelde erkekte kalıyor.