Dişi ve kızgınlık döneminde Şimal.Bu kuşun cinsiyeti dişi mi ? Bana dişi gibi geldi ama erkek diye vermişler.
Yaklaşık kaç yaşındadır ?Dişi ve kızgınlık döneminde Şimal.
Yandan fotoğrafı olsa daha sağlıklı olurdu açımdan. Tahminimce 4-6 ay arası... Kırmızı göz değil değil mi? Siyah gözlü sanırım...Yaklaşık kaç yaşındadır ?
Yandan fotoğraf istiyim bir dakika.Yandan fotoğrafı olsa daha sağlıklı olurdu açımdan. Tahminimce 4-6 ay arası... Kırmızı göz değil değil mi?
Siyah gözlü, eğer doğru görüyorsam.Yandan fotoğrafı olsa daha sağlıklı olurdu açımdan. Tahminimce 4-6 ay arası... Kırmızı göz değil değil mi? Siyah gözlü sanırım...
Cinsiyeti fark eder mi kuzum ya önemli olan sağlığı. Ama tabii bi erkek sevme alışkanlığı vardı alıştığımız. Sonuçta 4-5 aydır sende.ah be limonum erkek diye sevmiştim seni
Benziyor evet, ama benim ki cremio idi. Hafızan iyimiş hocam@Muratsani senin kuşuna epey benziyor değil mi? yanlış mı hatırlıyorum?
Kaçırdınız kızı yanında ki erkeğe eş tutmuşlar maşallah çok güzel avize de güzel bu aradaBizim oğlana alalım bari Ekli dosyayı görüntüle 9175
Neyse yenilerine bakalım bariKaçırdınız kızı yanında ki erkeğe eş tutmuşlar maşallah çok güzel avize de güzel bu arada
Evet sanırım tutmazlarsa verdik gitti şimdilik tuttu gibiler ama bakalım.Neyse yenilerine bakalım bari
bu bizim kuş değil mi yaBizim oğlana alalım bari Ekli dosyayı görüntüle 9175