Aşırı sakin duruyor ama kendini cok ordan oraya atti veterinerimizde biraz kanatlarini kisaltti yine uzayacak merak etme boyle bacagini kircakmis nerdeyse sakince evde dolassin birak biraz dedi simdi oyle takiliyor fazla sıkmıyorum cinsiyeti belli olmuyor mu fotoda veteriner erkek gibi dediMerhaba maşallah kuşunuz parçalı spangle mutasyonu. Oldukça küçük. 40 gün civarıdır en fazla. Göz tipi jumbo kuşlardaki gibi göründüğünden ve iriliğine bakarak jumbo yavru diyebiliriz.
Cok sakin duruyor cok korkak ama evimizde kucuk bebek var alerjisi var mi yok mu bilmiyorum o yuzden bebek uyurken sadece kusu cikariyorum ilk zamanlar kafesine yem koymamaliyim aslinda elimi uzatinca biraz göbüsünü ittirince geliyor fakat yabani olcak diye üzülüyorum mesela koyuyorum koltuga ama hic oynamiyor oyle duruyoAffedersiniz. Cinsiyeti belli yazmayı unutmuşum. Erkek
Yemi hep var zaten elime.geldigi icin beb hic cikarmadim yemini ama cok zor kırıyor yarın daldarı alıcam baska önereceginiz bir seyler var mi yem vs konusunda daha saglikli yetismesi icinDaha çok zaman geçirmeniz gerekiyor. Yemle alıştırma yöntemine gitmenizi önermem. Yemi daima olsun. Onu şartlamak bu şekilde hoş bir davranış değil.
Bugun 3.günümüz ve bize gelmek istiyor surekli kafesten cagriyor elimizi uzatiyoruz hemen atliyor artik bagirmiyor kumunu da yemeye başladı veteriner kanatlarini kisaltmisti ama gayet ucuyor yine fazla carpmamasi icin sadece suan kafes icinde seviyoruzBebekler için dal darı, aspur, japon darısı (bulmak zor), yulaf ideal yemlerdir.