Cinsiyetini ve yasini ve ırkını bilmiyoruz ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sheby
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sheby

iyikus.com Üyesi
Merhaba sizce kusumuz kac aylik ve cinsyeti nedir ? Tahminen ırkı belli olur mu ? 46094610

Merhaba maşallah kuşunuz parçalı spangle mutasyonu. Oldukça küçük. 40 gün civarıdır en fazla. Göz tipi jumbo kuşlardaki gibi göründüğünden ve iriliğine bakarak jumbo yavru diyebiliriz.

Oyla 0
Merhaba maşallah kuşunuz parçalı spangle mutasyonu. Oldukça küçük. 40 gün civarıdır en fazla. Göz tipi jumbo kuşlardaki gibi göründüğünden ve iriliğine bakarak jumbo yavru diyebiliriz.
Aşırı sakin duruyor ama kendini cok ordan oraya atti veterinerimizde biraz kanatlarini kisaltti yine uzayacak merak etme boyle bacagini kircakmis nerdeyse sakince evde dolassin birak biraz dedi simdi oyle takiliyor fazla sıkmıyorum cinsiyeti belli olmuyor mu fotoda veteriner erkek gibi dedi

Oyla 0
Affedersiniz. Cinsiyeti belli yazmayı unutmuşum. Erkek :)
Cok sakin duruyor cok korkak ama evimizde kucuk bebek var alerjisi var mi yok mu bilmiyorum o yuzden bebek uyurken sadece kusu cikariyorum ilk zamanlar kafesine yem koymamaliyim aslinda elimi uzatinca biraz göbüsünü ittirince geliyor fakat yabani olcak diye üzülüyorum mesela koyuyorum koltuga ama hic oynamiyor oyle duruyo

Oyla 0
Daha çok zaman geçirmeniz gerekiyor. Yemle alıştırma yöntemine gitmenizi önermem. Yemi daima olsun. Onu şartlamak bu şekilde hoş bir davranış değil.

Oyla 0
Daha çok zaman geçirmeniz gerekiyor. Yemle alıştırma yöntemine gitmenizi önermem. Yemi daima olsun. Onu şartlamak bu şekilde hoş bir davranış değil.
Yemi hep var zaten elime.geldigi icin beb hic cikarmadim yemini ama cok zor kırıyor yarın daldarı alıcam baska önereceginiz bir seyler var mi yem vs konusunda daha saglikli yetismesi icin

Oyla 0
Bebekler için dal darı, aspur, japon darısı (bulmak zor), yulaf ideal yemlerdir.

Oyla 0
Bebekler için dal darı, aspur, japon darısı (bulmak zor), yulaf ideal yemlerdir.
Bugun 3.günümüz ve bize gelmek istiyor surekli kafesten cagriyor elimizi uzatiyoruz hemen atliyor artik bagirmiyor kumunu da yemeye başladı veteriner kanatlarini kisaltmisti ama gayet ucuyor yine fazla carpmamasi icin sadece suan kafes icinde seviyoruz

Oyla 0
Kanat kısaltmaya bile gerek yok. Umarım bu olay tekrarlanmaz kuşunuz için. Uçmayı öğrendiği bir dönemde kanat tüylerinin kesilmesi ona verilecek en büyük cezadır ve kuşta stres + güvensizlik uyandırabilir. Zamanla çok daha güvenip sizinle zaman geçirecektir ilginizi eksik etmezseniz. Sevindim alışmaya başlamasına

Oyla 0
Geri