Cinsiyyeti belirlemek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zara.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zara.

Forum Sakini
İyi akşamlar her kese Konuyu ikinci kes açıyorum Fili artık 3 aylık oldu dişi olduğundan eminmiyiz?Erkek Olan (Buluta) kuşa ayak atıyor sürekli üzerine çıkıyor Bulutda baya sinirleniyor ilk defa böyle durumla karşılaşdığımdan dolayı anlam veremedim.

Ekli dosyalar

• 20201129_184102.jpg
    20201129_184102.jpg
    494.4 KB · Görüntüleme: 10
  • 20201129_184319.jpg
    20201129_184319.jpg
    216.1 KB · Görüntüleme: 10
İyi akşamlar her kese Konuyu ikinci kes açıyorum Fili artık 3 aylık oldu dişi olduğundan eminmiyiz?Erkek Olan (Buluta) kuşa ayak atıyor sürekli üzerine çıkıyor Bulutda baya sinirleniyor ilk defa böyle durumla karşılaşdığımdan dolayı anlam veremedim.
Maşallah ne tatlı olmuş.Ben de dişi olduğunu düşünüyorum.

Oyla 0
Ben erkek diye düşünüyorum. Ama emin miyim hayır.

Oyla 0
Dişi abi bildiğin. Beyazlık var ve mavi açık tonlarda. Bu da kızışmamis dişi olduğunu gösteriyor Masallah bu arada azerimisiniz

Oyla 0
İyi akşamlar her kese Konuyu ikinci kez açıyorum Fili artık 3 aylık oldu dişi olduğundan eminmiyiz?Erkek Olan (Buluta) kuşa ayak atıyor sürekli üzerine çıkıyor Bulutda baya sinirleniyor ilk defa böyle durumla karşılaşdığımdan dolayı anlam veremedim.
Bunları flaşla mı çektiniz? Flaş yanıltıcı olabiliyor.

Oyla 0
Kuşunuz dişi. Dişi kuşlarda erkeklere ayak atabiliyor. Genelde kızışma zamanlarında oluyor ama sizinki erken başlamış :D cere rengi benim zeynayla aynı maşallah

Oyla 0
Geri