Çok acil lütfen yardım edin

htchaticeonem9

Forum Sakini
Az önce eve geldiğimizde Menekşenin sğzı yüzü kan içindeydi meğer ayağına ipi dolamış kestik kurtardık. Ayağını havada tutuyor batikon sürelim mi? Başka ne yapmamız lazım? Kanama durmuş gibi ama yine de sormak istedim.

İp dolanmasıyla kan nasıl oluştu anlamadım. Kuşların kavga etmiş olma ihtimali var mı. Geçmiş olsun
Değil kesinlikle değil. Hatta ip ayağındaydı zaten ben avcuma alıp kestim ipi. Bayağı kötü dolamış zor kestik zaten. Şuan kanama durdu ve ayağını biraz basabiliyor çok şükür. Ama ayağıyla çok oynuyor boyunluk alsam rahatsız eder mi onu bilemedim ki şimdi.

Geçmiş OLSUN ucuz atlamış diyelim yaranın durumunu görmek mümkün mü?
Batikon sıkarak iyi yapmışsın
Terramycin sürebilirsiniz yara kremi olanı
Zamanla toparlar şuan için ayağıyla uğraşması çok normal muhtemelen canı yanıyor.

Zamanla toparlar şuan için ayağıyla uğraşması çok normal muhtemelen canı yanıyor.
Çok sağolun. Elimde sadece bu fotoğrafı var yani yarası arka parmaklarından birinde ama öyle şişlik-morluk-yarık yok. Sadece yaraya bağlı kırmızılık var. Tırnağında biraz zedelenme olmuş gibi.

Daha net çektim şimdi.
Çok sağolun. Elimde sadece bu fotoğrafı var yani yarası arka parmaklarından birinde ama öyle şişlik-morluk-yarık yok. Sadece yaraya bağlı kırmızılık var. Tırnağında biraz zedelenme olmuş gibi.

Merhaba. Kuşum sık sık ayağını havada tutuyor, ta yaralandığı ilk günden beri sadece 1 kere batikon sürdük (3 gün önce).

Batikonu daha kullanmamız gerekiyor mu, yoksa 1 kere sürmek yeterli olur mu?

Batikonu artık kullanmanıza gerek yok
Ayağı yakar ve daha Beter olur bence siz size söylediğim kremi alın Bepanthol işe yaramamış sanırım Bepanthol un çok çeşitli ürünleri var çünkü

Batikonu artık kullanmanıza gerek yok
Ayağı yakar ve daha Beter olur bence siz size söylediğim kremi alın Bepanthol işe yaramamış sanırım Bepanthol un çok çeşitli ürünleri var çünkü
Bepanthol ağır bir merhem diye duydum o yüzden kullanmakta biraz çekindim. Ben söylediğiniz Terramycin kullanmayı düşünüyorum temin etmeye çalışacağım. Batikonu bence de sürmeye gerek yok. Emin olmak için sormuştum.

Teşekkürler.

Geri