Rüştü Okumuş
Çevirmen
Merhabalar iyi hobiler. Daldarı almak istiyorum fakat petshoplar fahiş fiyatlara satıyorlar. Ürünleri yerli ve temiz olan, Güzel kargolama yapan bir internet sitesi biliyor musunuz?
Sevgili Rüştü, daldari.n** adresinden gönül rahatlığıyla alabilirsin 2020 hasadındanMerhabalar iyi hobiler. Daldarı almak istiyorum fakat petshoplar fahiş fiyatlara satıyorlar. Ürünleri yerli ve temiz olan, Güzel kargolama yapan bir internet sitesi biliyor musunuz?
Sera grupta yokmuş kızıl diğeride nerde anlayamadımFacebook üzerinden Sera Group'un dal darısı güzel. Daha önce kullandım ve yeni stok getirdiler. Eğer yakınsanız videoda ki adama da gidebilirsiniz. Kafes satışından tanıyorum facebookta ama yem göndermiyormuş
Pardon sen Denizli'de oturuyordunSera grupta yokmuş kızıl diğeride nerde anlayamadım
Sevgili Rüştü, daldari.n** adresinden gönül rahatlığıyla alabilirsin 2020 hasadındanMerhabalar iyi hobiler. Daldarı almak istiyorum fakat petshoplar fahiş fiyatlara satıyorlar. Ürünleri yerli ve temiz olan, Güzel kargolama yapan bir internet sitesi biliyor musunuz?
Daldarı.nt in merkezi denizlideymiş ilginç. Ptesi gidip inceleyeceğim.Sevgili Rüştü, daldari.net adresinden gönül rahatlığıyla alabilirsin 2020 hasadından
Organik olmasının yanı sıra sadece dal darı üretimi ve satışına odaklanmış kuşlara önem veren bir yapı.
Yaklaşık 6 kg. siparişim olmuştu. Kokusu bilindik birçok markanın ürün kokusundan daha farklıydı; daha doğal ve taze bir koku...
Ürün boyların da muazzam değişiklikler olmuyor. Gayet yeterli boyutta.
Diğer daldarılar gibi; bu daldırıları da çok sevdi kuşlarım. Organik olduğunu bilmek bu nokta da çok mühim ve birçok diğer üründen ayıran bir sebep.
Sitesinden diğer birçok bilgiyi edinebilirsin
Denizli Çivril doğumlu Tavas'da devam ediyor sanırım üretime. Memleket sevdası neylersin...Daldarı.net in merkezi denizlideymiş ilginç. Ptesi gidip inceleyeceğim.
Sen denizlilimisin yaDenizli Çivril doğumlu Tavas'da devam ediyor sanırım üretime. Memleket sevdası neylersin...
Yok, üretim yapan adamın memleket sevdasını kastetti sanırım.Sen denizlilimisin ya
Rüştü bey merhaba. Denizli'de üretim yapıyoruz. Alanya'da yaşadığım için depomuz da Alanya'da. Denizli'de şirket merkezimiz var gönderimleri Alanya'dan yapıyorum.Daldarı.nt in merkezi denizlideymiş ilginç. Ptesi gidip inceleyeceğim.
Merhabalar. Burda görerek alamıyoruz ozaman gruba özel bir indiriminiz varmı?selam dostlar ;
Rüştü bey merhaba. Denizli'de üretim yapıyoruz. Alanya'da yaşadığım için depomuz da Alanya'da. Denizli'de şirket merkezimiz var gönderimleri Alanya'dan yapıyorum.
İyi kuş sitesinin böyle bir talebi olursa neden olmasın? Siteye özel indirim kuponu yapabiliriz.Merhabalar. Burda görerek alamıyoruz ozaman gruba özel bir indiriminiz varmı.
Merhabalar. Bu konular bizler için önem teşkil etmektedir. Üretim yeriniz, şekliniz, nasıl üretim yaptığınızla ilgili bilgiler, web sayfanız yahut ürün bilgi platformunuzu ve dairlerini forum yöneticimiz olan @Doğanay Y. ile paylaşırsanız seviniriz.İyi kuş sitesinin böyle bir talebi olursa neden olmasın? Siteye özel indirim kuponu yapabiliriz.
Ne zaman belli olacak?Gerekli mesajı gönderdim. İletişim halinde olacağım.