Arkadaşlar merhaba dişi muhabbet kuşum bir süredir kapı kolu masa bacağı gibi Demir olan yerleri yalıyor. Gervit genel vitamin btamin forte probiyotik ve versela laga multi vit var elimde. Düzenli olarak kullanıyorum sizce neden olabilir
Arkadaşlar merhaba dişi muhabbet kuşum bir süredir kapı kolu masa bacağı gibi Demir olan yerleri yalıyor. Gervit genel vitamin btamin forte probiyotik ve versela laga multi vit var elimde. Düzenli olarak kullanıyorum sizce neden olabilir
Hepsi var inanır mısınız arada Himalaya tuz bloğunu yalıyor ama sık değil kumu da var toprağa pek alıştıramadım…Mineral eksikliğinde olabiliyor. Himalaya Tuz Bloğu alabilirsiniz. Kuş Toprağı ve Kuş kumunuda eksik etmeyiniz.
...
Depomin vitamininin küçük bölümmüş hallerini internette göremedim ama tekrar araştıracağım teşekkürlerÇinko eksikliğinden olması muhtemel. Kapı kolu, masa bacağı gibi çinko kaplama olan yerleri bu yüzden yalıyor olabilir.. Hem çinko içeren hemde diğer mineralleri içeren depomin gibi genel bir mineral takviyesi kullanmanızı tavsiye ederim..
Kafesinde hiç pas ya da kalıntı yok düzenli olarak temizliyoruz zaten ..Kafeste kalıntılar olabilir, pas olabilir. Bu gibi durumlarda da yapıyorlar.
Depomin vitamininin küçük bölümmüş hallerini internette göremedim ama tekrar araştıracağım teşekkürler
Anladım benim tek kuşum var bu sorunu yaşadığım bi hayli fazla olur bizim için teşekkürlerDepomin ve muadillerinin bölünmüşünü bulamazsınız.. En az 1 litre olarak satılıyor veterinerlerde..