Desen Renk Ve Tur? ÇİFT

Ömer Kaan Kaya

Forum Sakini
Bu kuşumun deseni ve Türü nedir?

Bu Çiftimden Nasıl yavrular alırım ayrıntılı şekilde yazar mısınız olursa örnek bir resim resimi çok tercih ederim.

Screenshot_20190504-201608.jpgScreenshot_20190504-201601.jpgScreenshot_20190504-201610.jpg

Merhaba, dişiniz dilute. Erkek spangle. Spangle kuşlar bu mutasyona baskın kalıyor. Bu nedenle annesi gibi yavru görme olasılığınız max. %15. Daha çok baba gibi ve çift faktörlü kuş alacağınızı düşünüyorum. Tabi kanlarında ne var bilemediğimizden sürpriz yavrularda gelebilir.

Oyla 0
Merhaba, dişiniz dilute. Erkek spangle. Spangle kuşlar bu mutasyona baskın kalıyor. Bu nedenle annesi gibi yavru görme olasılığınız max. %15. Daha çok baba gibi ve çift faktörlü kuş alacağınızı düşünüyorum. Tabi kanlarında ne var bilemediğimizden sürpriz yavrularda gelebilir.

Erkeğin babası jumbo annesi albino normal
Dişiyi bilmiyorum bu şekilde peki nas yavrular gelir
Çift faktörlü derken neyi kastettiniz anlamadım

Oyla 0
Erkek Kuşum tek faktör spangle mi yoksa çift faktör mü
Yavru aldığımda babası tek faktör spangle ise çift faktör spangle gelir mi

Oyla 0
Erkek kuşunuz tek faktör spangle. Çift faktör spangle gelir çünkü dişi kuş temiz kanatlı bir kuş. Lutino yahut albino da gelebilir.

Oyla 0
Benim bir çiftim var başka tele yapışık duruyor dişi dişiyi alalı 4 5 gün oluyor led lambası ile uyuyorum urkmesin diye ama... Kus tele yapışıyor yanaşiyor ne yapicam kafayı yicem

Oyla 0
Normal ortama alışma süreçlerinde tele asılı kalma durumları oluyor. Başka kafeste kuş varsa oraya da ilgi duyuyor olabilir.

Oyla 0
Geri