Dişi kızışıyor mu tam kızışma kaç günde gerçekleşir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zugoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zugoo

iyikus.com Üyesi
Dişi kuşum kızışıyor mu ceresinde kahverengilik oluşmaya başladı tam kızışma kaç günde gerçekleşiyor?
Dişi ilk geldiğinde ceresi mavi ve bembeyazdı

Ekli dosyalar

• IMG-20210921-WA0002.jpeg
    IMG-20210921-WA0002.jpeg
    511.2 KB · Görüntüleme: 10
Merhaba kuşlar büyüdükçe cere renkleri değişir. Kuşunuz yetişkin bir kuş olma olunda. Ceresi gün geçtikçe daha da kahverengileşecek. 1 ay içerisinde daha da kahverengileşir diye düşünüyorum. Benim de dişi kuşum var o da bu evrenlerden geçmişti şimdi tekrardan kızıştı. bu dönemlerde çok cazgır olabiliyorlar diğer kuşları bilmem ama benim kuşum yerinde duramıyordu:) Maşallah çok tatlıı

Oyla 0
Merhaba kuşlar büyüdükçe cere renkleri değişir. Kuşunuz yetişkin bir kuş olma olunda. Ceresi gün geçtikçe daha da kahverengileşecek. 1 ay içerisinde daha da kahverengileşir diye düşünüyorum. Benim de dişi kuşum var o da bu evrenlerden geçmişti şimdi tekrardan kızıştı. bu dönemlerde çok cazgır olabiliyorlar diğer kuşları bilmem ama benim kuşum yerinde duramıyordu:) Maşallah çok tatlıı
Bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim 8 aylık civarı olarak biliyorum yanında erkek te var erkek uzun zamandır kızışmış durumda araları çok iyi yem kusmalar kaşımalar oluyor. Erkek baskın değil ama anlaştıkları için sorun oluşmuyor dişi kızışıp erkeğin kızgınlığı geçerse çok üzülürüm ?

Oyla 0
Tam tahmin ettiğim aylarda bebek :m9: Emin olun anlaşıp birbirlerine kusuyorlarsa ileride yavruları da olur. Ve kuşun anlaşmaları en önemli durum anlaşmasalardı daha kötü olabilirdi. Sabredin ileride güzel bebekler olacakk ♥️ Ne demek rica ederimm.

Oyla 0
Geri