Dişi kuş bir türlü yumurtlamıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Enes153
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Enes153

Forum Sakini
Merhaba.Erkek 2 dişi 14 aylık olmak üzere çiftim var.Fakat her türlü kızgınlaştırıcı vitamin vermeme rağman yumurta olmadı çiftleşiyorlar fakat yumurta yok geleli 1 ay oldu normalmidir.Ben mi çok acele ediyorum.Birde 2 hafta öncesine kadar erkek dişiyi yuvaya sokmuyordu yeni sokmaya başladı bu bir etken olabilir mi.Artık yeni yeni yuvaya tüy bırakmay başladı.Yuvalığın içi dişinin tüyüyle dolu bu bir yumurta habercisimidir ve aşırı kalamar ve gaga taşı kemiriyor.Cevaplarsanız sevinirim

Merhaba, piyasada dönen yanlış bir algıdır kızgınlaştırıcı ürünler. Kuşların günlük protein ihtiyaçlarının karşılanması durumunda ve düzene oturduklarında üremeleri gerçekleşir. Bunun içinde iyi bir aminoasit katkısı almak gerekir.
Yuvaya girmeye başlaması gelişme olduğunu gösteriyor. Olacak gibi sanırım siz sürece bırakın, çok rahatsız etmeyin.

Oyla 0
Dediğiniz gibi kızgınlaştırıcının yararını görmedim tam tersi zararını gördüm erkek dişiyi yuvaya sokmuyordu daha yeni yeni alıştılar başlarda pethshop un dediğine göre verilmesi gerekiyordu yeni eş almış arkdaşlar bence vermeyin başlarda.ben gelir gelmez verdim daha dişi ortama alışmadan erkek çiftleşmek istedi çok kavga ediyorlar dı kızıştırıcıyı kestim şimdi ne kavga var ne gürültü.Erkek dişiyi yuvaya sokuyor dişi tabana tüylerini bırakıyor.Bu arada çok teşekkür ederim.Foruma bir çok konu açtım hepsinde de yardımcı oldunuz.inşallah yavrularımı alıcağım yakında.

Oyla 0
Birde bu aminoasitleri duymadım daha önce damla mı oluyor.birde nasıl kullanıldığınıda açıklarsanız hemen kuşlarıma vermeye başlamak isterim.Hangi ürünü önerirsiniz

Oyla 0
Geri