Dişi kuş kağıt ve kafes kemirme

Ömer Kaan Kaya

Forum Sakini
Muhabbet kuşum zemindeki ızgaranin altından gazete kağıtlarını alabildikce kemiriyor mu yiyor mu anlamadim ama ikisindem birini yapıyor belkide ikisinide kuşu alalım tam 1 ay oldu olmadı sanırım bilemiyorum ama 8 aylığa az kaldı beyaz iris değil gözündeki erkeğin yanına attığım gibi kuyruk kaldırmıştı ilk 5 dakikada 2.gun ciftlestiler ama amatörler tabi erkek düşüyor şuana kadar hala ciftlesiyorlar sanırım 1 2 defa tam anlamıyla çiftleşme gerçekleşti bilemiyorum dişim hakkında bunlar böyle
Kafesim salma kafes uzunlamasına 4 köşeyi kemiriyor gazeteleri kemiriyor nedeni nedir yavaştan da kızışıyor ilk güne farkla

Bakın video linkleri Kuşlarım çok tatlılar açıkçası mesela erkek dişinin ayağını temizliyor ağzıyla dişi temizlerken bazen dişi erkeği kasıyor o sırada erkek dişinin ayağını temizliyor veya altına yatıriyor kafasını :D:D

Virüs yok video bunlar izleyebilirsiniz :):)
O ipi oradan kaldırdım tabiki ve o tabak sadece yumurta yaptığım da orada duruyor yemiyorlar yoksa

Oyla 0
Azıcık sakat duruyor mamalık orada :) umarım dökmezler. Güzel çift olmuşlar. Umarım kısa sürede yumurtası gelir. Kemirmesi sorun olmayacaktır. Genelde kemiriyorlar yeme durumları pek olmuyor. Keyif alıyorlar kemirmekten

Oyla 0
Azıcık sakat duruyor mamalık orada :) umarım dökmezler. Güzel çift olmuşlar. Umarım kısa sürede yumurtası gelir. Kemirmesi sorun olmayacaktır. Genelde kemiriyorlar yeme durumları pek olmuyor. Keyif alıyorlar kemirmekten

Umarim kısır değildir yumurta yapabiliyordur dişi yuvayla ilgisi yok suan o kadar ciftlesmeye rağmen.

Oyla 0
Kısır olan kuş yumurtlamaz mi? Veya Yumurtlar Yumurta Bos Mu çıkar?

Çözümü var mıdır?
Geleli 2 hafta falan oluyor sakin dişi kuşum rahat yani şimdiye yumurta olmaması çiftlesmelerden tabi ona bağlı zman meselesi ama aklım kısır olmasına gidiyor

Oyla 0
Kuşların kısır olma durumları çok görülmez. Kısır olan kuşlarda yumurtlar ama boş çıkacaktır.
Genelde dişiye bağlı yumurta bırakma durumu. Çiftleşme sonrası eğer dişi yumurtlamaya karar verirse 14 gün içinde yumurtlar. Eğer hazır hissetmiyorsa yumurta oluşumunu durdurabiliyorlar.

Oyla 0
Geri