Ömer Kaan Kaya
Forum Sakini
Muhabbet kuşum zemindeki ızgaranin altından gazete kağıtlarını alabildikce kemiriyor mu yiyor mu anlamadim ama ikisindem birini yapıyor belkide ikisinide kuşu alalım tam 1 ay oldu olmadı sanırım bilemiyorum ama 8 aylığa az kaldı beyaz iris değil gözündeki erkeğin yanına attığım gibi kuyruk kaldırmıştı ilk 5 dakikada 2.gun ciftlestiler ama amatörler tabi erkek düşüyor şuana kadar hala ciftlesiyorlar sanırım 1 2 defa tam anlamıyla çiftleşme gerçekleşti bilemiyorum dişim hakkında bunlar böyle
Kafesim salma kafes uzunlamasına 4 köşeyi kemiriyor gazeteleri kemiriyor nedeni nedir yavaştan da kızışıyor ilk güne farkla
Bakın video linkleri Kuşlarım çok tatlılar açıkçası mesela erkek dişinin ayağını temizliyor ağzıyla dişi temizlerken bazen dişi erkeği kasıyor o sırada erkek dişinin ayağını temizliyor veya altına yatıriyor kafasını
Kafesim salma kafes uzunlamasına 4 köşeyi kemiriyor gazeteleri kemiriyor nedeni nedir yavaştan da kızışıyor ilk güne farkla
Bakın video linkleri Kuşlarım çok tatlılar açıkçası mesela erkek dişinin ayağını temizliyor ağzıyla dişi temizlerken bazen dişi erkeği kasıyor o sırada erkek dişinin ayağını temizliyor veya altına yatıriyor kafasını