Eurogold yaziyor ama ben almadim kusu bana veren kisi vermisti yaninda.Dişi veya erkek kuşlara aynı yem kullanılabilir hangi yemi kullanıyorsunuz ?
Mavi paket garden buldum ama galiba kabuksuz olani bu.Pet market yemlerini pek takip etmiyorum. Bu nedenle marka önermem çok sağlıklı olmayabilir ama garden mix denenebilir. Üyelerin bir çoğu kullandığı için diyorum. İçeriği için ilaveler yapmak gerekir aspur ve ak darı ile.
Kabuklu. Olanı seçin mümkün olduguncaMavi paket garden buldum ama galiba kabuksuz olani bu.
Etraftaki petshoplae quik tarzi markalar var. Versele laga mama var bende ama yemini gormedim hic.Kabuklu. Olanı seçin mümkün oldugunca
Versela lega da kaliteli
Hangi yemi alayım o sitelerden. Belki kargo ucreti cok degildir.Juenpet ya da akyol kardeşler gibi sitelerden alırsanız kargo daha uygun olur ve muhtelemen kargo + yem ücreti petshopla ya aynı olur ya daha uygun olur
Bu yem petshopta 20 liraydi guzelse alayım.My Yem Selection Darı Topları ve Ballı Mama Takviyeli Muhabbet Kuşu Yemi kullanabilirsin.
Myyem selection iyi bir yem değildir. İçinde yapay vs birsürü şey var. Konudaki yemlerden birini almanızı tavsiye ederim.Tamamdır konu kapanabilir. Myyem selection alıcam.
O zaman 1 kilo versele bulmam lazim. Biraz dolasayim petshoplari bulurum herhalde.Myyem selection iyi bir yem değildir. İçinde yapay vs birsürü şey var. Konudaki yemlerden birini almanızı tavsiye ederim.
Verselel laga paraket yemi yazanı bulabildim uygun olurmu bu?Myyem selection iyi bir yem değildir. İçinde yapay vs birsürü şey var. Konudaki yemlerden birini almanızı tavsiye ederim.