Dişi kuşum halsiz ne yapmam lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zugoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zugoo

iyikus.com Üyesi
Dişi muhabbet kuşum 4-5 saattir halsiz full uyku modunda dışkısında herhangi bir değişiklik anormallik yok yapmam gereken herhangi birşey varmı.
Kafasının üstünde sarımsı şeffaf bişey vardı peçete ile temizledim.
Yem yemesine de herhangi bir sorun görmedim.

Dişi muhabbet kuşum 4-5 saattir halsiz full uyku modunda dışkısında herhangi bir değişiklik anormallik yok yapmam gereken herhangi birşey varmı.
Kafasının üstünde sarımsı şeffaf bişey vardı peçete ile temizledim.
Yem yemesine de herhangi bir sorun görmedim.

Kusmuş olabilir. Dokunabilecek farklı herhangi birşey yedimi? Yada cereyanda kalıp üşütmüş olabilir. Yada mantar, koksidiyoz herhangi bir hastalık olabilir. Kafasında sarımsı şeffaf şey vardı dediğiniz için kusma ihtimali üzerinde duruyorum. Ama sadece tüy döneminde olduğu için veya yetersiz beslenme sonucu halsiz düşmüşde olabilir.. Siz dışkı resmi ve video atın öncelikle...

Oyla 0
Kusmuş olabilir. Dokunabilecek farklı herhangi birşey yedimi? Yada cereyanda kalıp üşütmüş olabilir. Yada mantar, koksidiyoz herhangi bir hastalık olabilir. Kafasında sarımsı şeffaf şey vardı dediğiniz için kusma ihtimali üzerinde duruyorum. Ama sadece tüy döneminde olduğu için veya yetersiz beslenme sonucu halsiz düşmüşde olabilir.. Siz dışkı resmi ve video atın öncelikle...
Yeni gördüm ishal da olmuş

Ekli dosyalar

• IMG_20211101_220029.jpg
    IMG_20211101_220029.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 10
Oyla 0
Yanında erkek muhabbet kuşum da vardı dün ayırma yöntemine başlamıştım bu sabah acıdım yeniden aynı kafese koydum tekrardan ayırayimmi

Oyla 0
Sindirememis olabilir, bayat yem olabilir. Temiz görünüyor dışkı

Oyla 0
Geri