Dişi kuşum kızışmış mı ?

Abdullah

iyikus.com Üyesi
Erkeğe sert davranmaya başlamasından dolayı 15 gün ayrı tutarım diye planladım. ayırdığımın ertesi günü kafasında tüy tüpçükleri gördüm. Şuan 9 gündür ayrılar tüy değişimi sona erdi güne kadar B vitamini geçtim 2 kere yulaf verdim bu süreç içerisinde dün taze su verdim bu gün sarımsaklı su verip yarın taze su verip dişi ve erkeğe cumartesiye kadar e vitamini verip birleştirmeyi planlıyordum. böyle olması acaba yarın birleştirsem mi diye düşündürdü ne dersiniz ?
( dişi yemden hiç nijer yemezdi mamaya karıştırınca az yediğini gördüm onun da etkisi olmuşmudur ? )

Çözüm
Oldukça hazır gibi görünüyor. E vitaminini kızıştırıcı olarak düşünmeyin. Doğurganlık ve sağlıklı süreç için yararlıdır. Bu bağlamda, düşüncenizi uygulayabilirsiniz.

Nijer, mucizeler yaratan bir tohum değildir. Elbette etkilidir tabi.

Maşallah:)
Videoda cere kahverengi gibi görünüyor yanlış görmüyorsam buda hazır oldugunu gösterir dişi erkegin kafesine bırakıp gözlemlemeniz gerekiyor erkegin kafesinde yuvalık olmalı

Oyla 0
Oldukça hazır gibi görünüyor. E vitaminini kızıştırıcı olarak düşünmeyin. Doğurganlık ve sağlıklı süreç için yararlıdır. Bu bağlamda, düşüncenizi uygulayabilirsiniz.

Nijer, mucizeler yaratan bir tohum değildir. Elbette etkilidir tabi.

Maşallah:)

Oyla 1
Çözüm
Videoda cere kahverengi gibi görünüyor yanlış görmüyorsam buda hazır oldugunu gösterir dişi erkegin kafesine bırakıp gözlemlemeniz gerekiyor erkegin kafesinde yuvalık olmalı
Ceresini alttan bir bir beyazlık gözlemledim bundan önce son ayırdığımda 10 gün ayırdım birleştirdiğimde ilk önce erkek kur yaparken gaga vurup yem istiyordu eşleşme olmuyordu sonra birbirini kaşıyorlardı uzunca ertesi günlerde eşleşme oluyordu ama dişi iş tamam olmadan indiriyordu üstünden az az yuraya merakı artmıştı son zamanlarda oda azaldı daha çok erkek bakıyor inceliyor o yüzden bu sefer süreyi arttırmalıyım diye düşünmüştüm önceden erkeğe de kur yapıyordu ama bir icraat olmadı.

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:
Oyla 0
Geri