Nesibe Sevim
iyikus.com Üyesi
Merhaba, erkek kuşum çok aktif fakat dişi kuşum normalde iyi anlaşmalarına rağmen çiftleşmek için pek pas vermiyor gibi. Yaşının küçük olmasından şüphe ediyorum. Sizce kaç aylık olabilir?
evet yapı olarak küçük ama yaş olarak ne kadar küçük acaba 6 aylıksa yine iyi aslında. cere beyaza yakın pembe. ne olıuyor öyle olunca?Ve cere rengide fotoda pembe gibi geldi
Erkeklerin mavi oluyor ceresi erkek erkekle çiftleşmeye çalışmaz herhalde. Ayrıca 5 aylık dişi kuşun yumurta yaptığını söylemişler burada da.6 aylık kuş eşleşmez cere pembeyse erkek
Benim kuşların ikisinin tipi de aynı böyle. Erkek olanın ceresi pembemsi ve çelimsiz.Erkeklerin mavi oluyor ceresi erkek erkekle çiftleşmeye çalışmaz herhalde. Ayrıca 5 aylık dişi kuşun yumurta yaptığını söylemişler burada da.
Teşekkürler evt çıkardım. Çıkardıktan sonra yuvada koydum girip çıkıyorlar. Arkadaşlar dişi olan kuşuma erkek demişler şaşırdım. Siz ne diyorsunuz?Merhaba, kuşlarınız çok tatlı maşallah. Bir tavsiyede bulunayım öncelikle: Aynalı oyuncakları çıkarmanızı öneririm. Kuşunuz yavaştan hazıranmaya başlamış. 5-6 ay arası gibi geldi banada.
kafeste ayrıca ahşap tünekler kullanılmalıdır.
Hımm tmm teşekkürlerKuşunuz dişi Nisibe hanım. Bu fotoğrafa göre baktığımda daha da küçükmüş. 4 ay civarı gibi geldi. Henüz zaman var.