Zara.
Forum Sakini
Arkadaşlar merhaba.Söylediyiniz gibi videonun linkini buraya kopyaladım .önceden teşekkür ederim.https://youtu.be/3MengP4Suu8
Kontrol ettdim yazıları Ama sesinde hırıltı yok iştahası normal tunekde dururken kabarmıyor sadece ağzını açıp kapatıyor birde hızlı hızlı nefes alıp veriyor.bu konuda tartışmıştık Zerda hanım. Kontrol edebilirseniz sevinirim.Muhabbet kuşu solunum sorunu
Herkese merhabalar; 7-8 aylık albino muhabbet kuşumuz birkaç gündür nefes alırken ses çıkarıyor, ara sıra hapşırıyor ve kuyruğunu sallıyor devamlı. Uçurmaya çalışınca da bağırma tarzı sesler çıkarıyor. Yemek yemesinde şimdilik sorun yok. Tünekte duruyor ve genelde kafasını ters döndürüp uyuma...iyikus.com
Bytril kullana bilirmiyiz?yardımcı olurmu acaba?bide olursa nasıl kullanacağımızıda söylerseniz sevinirimbu konuda tartışmıştık Zerda hanım. Kontrol edebilirseniz sevinirim.Muhabbet kuşu solunum sorunu
Herkese merhabalar; 7-8 aylık albino muhabbet kuşumuz birkaç gündür nefes alırken ses çıkarıyor, ara sıra hapşırıyor ve kuyruğunu sallıyor devamlı. Uçurmaya çalışınca da bağırma tarzı sesler çıkarıyor. Yemek yemesinde şimdilik sorun yok. Tünekte duruyor ve genelde kafasını ters döndürüp uyuma...iyikus.com
Çok téşekkür ederim Sizede Ümit beyede bilgilerinden dolayı.İnşallahki sıcaktan dolayı geçici birşeydir.Kuşlar benim olmadığı için bilmiyorum nasıl bakıldıklarını nasıl beslendiklerini hiç karşılaşmadığım bi sorun onun için bilemiyorum .benim kendi dişi kuşumda qaqasında ayağında mantar vardı sadece onuda sizlerin yardımlarıyla önerdiklerinizle Sağlına kavuştu Elhemdülliah .Sorunu tam anlamak lazım. Bu hareket bu sıcak aylarda çok fazla yapılıyor. Bundan dolayı yapıyorsa ilacı boşa kullanmış olursunuz.
Muhabbet kuşu Hastalıkları ve Kullanılan İlaçlar
Arkadaşlar böyle bir konu açma ihtiyacı hissettim. Çünkü bir çok kişinin kuşu hasta oluyor ve müdahale etmekte geç kalındığı için kuşlarını kaybediyorlar malesef. Veteriner deseniz herkesin imkanı yok. İmkan derken sadece maddiyat düşünmeyin, etrafında kuşlardan anlayan veteriner bulamayanlar...iyikus.com