Dişi kuşun böyle yapma sebebi ne?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zara.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zara.

Forum Sakini
Arkadaşlar merhaba.Söylediyiniz gibi videonun linkini buraya kopyaladım .önceden teşekkür ederim.https://youtu.be/3MengP4Suu8

Videoyu izledim. sıcaktan olabileceğini düşünüyordum ama solunum yolu problemleri de olabilir.

Oyla 0
bu konuda tartışmıştık Zerda hanım. Kontrol edebilirseniz sevinirim.

Oyla 0
Kontrol ettdim yazıları Ama sesinde hırıltı yok iştahası normal tunekde dururken kabarmıyor sadece ağzını açıp kapatıyor birde hızlı hızlı nefes alıp veriyor.

Oyla 0
Bytril kullana bilirmiyiz?yardımcı olurmu acaba?bide olursa nasıl kullanacağımızıda söylerseniz sevinirim

Oyla 0
Sorunu tam anlamak lazım. Bu hareket bu sıcak aylarda çok fazla yapılıyor. Bundan dolayı yapıyorsa ilacı boşa kullanmış olursunuz.

Oyla 0
Sorunu tam anlamak lazım. Bu hareket bu sıcak aylarda çok fazla yapılıyor. Bundan dolayı yapıyorsa ilacı boşa kullanmış olursunuz.
Çok téşekkür ederim Sizede Ümit beyede bilgilerinden dolayı.İnşallahki sıcaktan dolayı geçici birşeydir.Kuşlar benim olmadığı için bilmiyorum nasıl bakıldıklarını nasıl beslendiklerini hiç karşılaşmadığım bi sorun onun için bilemiyorum .benim kendi dişi kuşumda qaqasında ayağında mantar vardı sadece onuda sizlerin yardımlarıyla önerdiklerinizle Sağlına kavuştu Elhemdülliah .

Oyla 0
Geri