dişi miyiz erkek mi? :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TubaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok tatlı bir dişi lakin kullandığınız kumlu tüneği çıkartın. Kuş ayak yaraları ve mantar oluşumuna katkı sağlıyor.

Oyla 0
çok tatlı bir dişi lakin kullandığınız kumlu tüneği çıkartın. Kuş ayak yaraları ve mantar oluşumuna katkı sağlıyor.
evet bir kaç gün önce bunu başka bi yerde de okumuştum hemen çıkardım:) dişi olduğuna hala inanamıyorum. bi kaç kelime çıkarabiliyor oldukça da hareketli cevap falan veriyor. Ayakları da göründüğünden daha koyu sanki. Hep oğlum diye seviyordum şimdi işler değişti

Oyla 0
yem olarak bunu kullanıyorum ek gıda olarak da haftada 1 tatlı kaşığı yemine bu yulaf tohumundan karıştırıyorum. 1 ya da 2 haftada bir de dal darı veriyorum baya seviyor :) bunların yanı sıra kendisi baya bir obur sabahları peynir ve yumurtaya da bayılıyor:D

Ekli dosyalar

• 1113C66D-6E60-413B-8B83-09E79459AC56.jpeg
    1113C66D-6E60-413B-8B83-09E79459AC56.jpeg
    1.6 MB · Görüntüleme: 5
Oyla 0
yem olarak bunu kullanıyorum ek gıda olarak da haftada 1 tatlı kaşığı yemine bu yulaf tohumundan karıştırıyorum. 1 ya da 2 haftada bir de dal darı veriyorum baya seviyor :) bunların yanı sıra kendisi baya bir obur sabahları peynir ve yumurtaya da bayılıyor:D
Kuşlar laktozu sindiremiyor süt ürünleri vermemelisiniz

Oyla 0
Geri