evet bir kaç gün önce bunu başka bi yerde de okumuştum hemen çıkardım dişi olduğuna hala inanamıyorum. bi kaç kelime çıkarabiliyor oldukça da hareketli cevap falan veriyor. Ayakları da göründüğünden daha koyu sanki. Hep oğlum diye seviyordum şimdi işler değiştiçok tatlı bir dişi lakin kullandığınız kumlu tüneği çıkartın. Kuş ayak yaraları ve mantar oluşumuna katkı sağlıyor.
Teşekkür ederiiiizvalla gözüm kaldı dişide tam aradığım gibi, nazarım değmesin maşallah
bir kaç kelime çıkarabiliyor çok tepki veriyor baya hareketli bir kuş ben hep erkek sanıyordum bakalım şimdi yeni bi partner arayabilirizek olarak kızışmış yakında eş istenmeye başlar.
dişilerde konuşur.bir kaç kelime çıkarabiliyor çok tepki veriyor baya hareketli bir kuş ben hep erkek sanıyordum bakalım şimdi yeni bi partner arayabiliriz
Aradığınız gibi derken yani renk olarakmı yoksa ne için
onu nelerle besliyorum bi bilsenizrengi ve vücut yapısı çok güzel, üretmek için
yem olarak bunu kullanıyorum ek gıda olarak da haftada 1 tatlı kaşığı yemine bu yulaf tohumundan karıştırıyorum. 1 ya da 2 haftada bir de dal darı veriyorum baya seviyor bunların yanı sıra kendisi baya bir obur sabahları peynir ve yumurtaya da bayılıyorNelerle mesela
Kuşlar laktozu sindiremiyor süt ürünleri vermemelisinizyem olarak bunu kullanıyorum ek gıda olarak da haftada 1 tatlı kaşığı yemine bu yulaf tohumundan karıştırıyorum. 1 ya da 2 haftada bir de dal darı veriyorum baya seviyor bunların yanı sıra kendisi baya bir obur sabahları peynir ve yumurtaya da bayılıyor
teşekkür ederim dikkat edeceğimKuşlar laktozu sindiremiyor süt ürünleri vermemelisiniz