Bugün olduğunu düşünüyorum, neden acaba?
Kuşunuzun eşi var mıdır acaba? Bu durum genellikle yumurtlamadan önce oluyor da ondan sordum.Bugün olduğunu düşünüyorum, neden acaba?
Evet, kuşumun eşi var. Ama çiftleştiklerini göremedim daha. Ben yokken olmuş olabilir belki.Kuşunuzun eşi var mıdır acaba? Bu durum genellikle yumurtlamadan önce oluyor da ondan sordum.
Sen yokken çiftleşmiştir onlar. Çiftleştikten yaklaşık 10-12 gün sonra dişi yumurtlar.Evet, kuşumun eşi var. Ama çiftleştiklerini göremedim daha. Ben yokken olmuş olabilir belki.
neler yapılabilir? yuvalık nasıl olmalı ve neler konulmalı?Sen yokken çiftleşmiştir onlar. Çiftleştikten yaklaşık 10-12 gün sonra dişi yumurtlar.
sanırım dediğiniz gibi üşütmüş olabilir de. ben almadan önce kesmişler sanırım neden kestiniz diye kızmıştım. üşütmüşse neler yapılabilir?Bence henüz eşleşme olmamış. Kuşunuz biraz üşütmüş gibi kırgın duruyor. Bu tüye gireceğini ya da tüy değişiminde olduğunu gösterebilir. Kanat uçlarını neden kestiniz?
Teşekkürlerİyi bir probiyotik (kuşlar için kullanılan) ve vitamin/aminoasit desteği sağlamak lazım. Bunun haricinde ortam ısısını sabitlemek gerekiyor.