dişi muhabbet kuşum yem kusmaya çalışıyor

Abdullah

iyikus.com Üyesi
videodaki gözüktüğü üzere erkeğe ya da tele yem kusmaya çalışıyor ama kusamıyor şuan. eşine saldırıyor, iyice kızışınca atarım diye ayırdım . kur sesi duyduğunda tellere yapıyor o hareketi ama hiç yemi çıkardığını görmedim ne anlama gelir normal midir ? kumu gaga taşı her şeyi mevcut

Maşallah olmuş gibi görünüyorlar. Erkek dişiyi tam karşılamadığı için dişi yemi kusamamış gibi görünüyor. Yaptığı tüm hareketler normal görünüyor. Dişiniz erkeğe göre daha hazır.

Oyla 0
Maşallah olmuş gibi görünüyorlar. Erkek dişiyi tam karşılamadığı için dişi yemi kusamamış gibi görünüyor. Yaptığı tüm hareketler normal görünüyor. Dişiniz erkeğe göre daha hazır.
3 aydır beraberler Erkek çiftleşmek istiyor ama dişi vurup saldırmaya başladı son bir aydır çiftleşmeye çalışıyorlardı ama başarılı olmadan indiriyordu üstünden bu zamana kadar. Yuvaya ilgiside yoktu 1 hafta dır ayrılardı yanına koydum erkeğin. erkek çiftleşmek için kur yaparken dişi yem istercesine gagasına vurup üzerine yürüyordu daha sonra sadece kaşıdılar birbirini kafesim yerden 1 metre yükseklikte neredeyse. dişi kendini güvende hissetmediği için mi böyle yapıyor diye kafesi yukarı bir yere koymayı planlıyorum kafesi yükseğe alıp, yuvaya bir şey koymamıştım yuvaya malzeme koymam dişinin yuvaya girmesi adına yararlı olacaktır. diye bir tavsiye aldım kafesi yükseğe alıp ve dişinin ceresi kahveleşiyor gibi tam kahverengi olmaya yakın erkek de yeni konuma alışınca birleştiririm diye düşündüm dişi şu zamanda bu kadar agresifken kızıştığından mıdır bilmem nasip olursa yavruları olursa kıskanıp, saldırıp öldürür diye korkmuyor değilim. :)

Son düzenleme:
Oyla 0
Kafes konumunu değiştirmeni önermem lakin çok ayak altı bir yer ise son çare düşünülebilir. Dişi agresif değil de aşırı kızgın. Bu aşamada ayırmak dişiyi tüye sokabilir ya da küstürebilir. Bu kadar sık hareketlilikten hoşlanan kuşlar değiller. Kafes konumu değişecekse de ikisi aynı anda o kafeste olsunlar. Ayırmayın bence

Oyla 0
Kafes konumunu değiştirmeni önermem lakin çok ayak altı bir yer ise son çare düşünülebilir. Dişi agresif değil de aşırı kızgın. Bu aşamada ayırmak dişiyi tüye sokabilir ya da küstürebilir. Bu kadar sık hareketlilikten hoşlanan kuşlar değiller. Kafes konumu değişecekse de ikisi aynı anda o kafeste olsunlar. Ayırmayın bence
Odamda duruyor kafes Ayak altından ziyade ben girip çıkıyorum çoğunlukla ve Kuş ayağa kalktığımda bir hareketleniyor, korkuyor zannımca o yüzden en azından yüksekte olursa beni az görür güvende hisseder dişi. Diye düşünmüştüm

Son düzenleme:
Oyla 0
Geri