Dişi Muhabbet Kuşunda Büyük Dışkı

Erdem AYYILDIZ

iyikus.com Üyesi
Öncelikle iyi akşamlar. Bugün dişi muhabbet kuşumun dışkısı normalden daha büyüktü. 2-3 tekrarlandı bu durum. Kuşum 8 aylık ve dişi fakat eşi yok. Yani yumurtası yok. Kızgınlık yumurtası diye bir şey var sanırım. Ama yine yumurta taşır gibi gözükmüyor. Sizce sebebi nedir? (Bir daha görürsem resim çekip atabilirim.)

En son ne yedirdiniz?
Dışkılar hafif bakteriyel tabanlı ve bir miktar noktalaşmalar var. Bir iç parazit ürünü kullanılabilir peşinden probiyotik desteği

Oyla 0
En son ne yedirdiniz?
Dışkılar hafif bakteriyel tabanlı ve bir miktar noktalaşmalar var. Bir iç parazit ürünü kullanılabilir peşinden probiyotik desteği
En son normal yemi dışında mamasını yemişti. Ama normalde yaptığımdan farklı olarak mamasına biraz vitamin ve probiyotik eklemiştim, normalde eklemiyordum. Ve vitamin ve probiyotiği ilk kez kullandım. Acaba onlardan dolayı da olabilir mi? Eğer iç parazit için bir şeyler kullanmamı önerirseniz, birazdan dışarı çıkacağım ilaç alabilirim (bunu tavsiye ederseniz, iç parazit için ürün önerebilirseniz sevinirim.)

Oyla 0
En son normal yemi dışında mamasını yemişti. Ama normalde yaptığımdan farklı olarak mamasına biraz vitamin ve probiyotik eklemiştim, normalde eklemiyordum. Ve vitamin ve probiyotiği ilk kez kullandım. Acaba onlardan dolayı da olabilir mi? Eğer iç parazit için bir şeyler kullanmamı önerirseniz, birazdan dışarı çıkacağım ilaç alabilirim (bunu tavsiye ederseniz, iç parazit için ürün önerebilirseniz sevinirim.)
Sitraks kullanılabilir. Eczanelerde satılıyor.

Oyla 0
Tamam o zaman. Birazdan çıkınca alırım. Bugün akşam kullanabilirim. Suyuna mı katacağım ve doz olarak ne kadar bilgilendirebilir misiniz?

Oyla 0
Valla suyuna öneriyorlar da tek damla ağızdan uyguluyorum ben. Bu tip ürünlerde en etkili yöntem budur. Zaten içeriği ve rengi gereği seyreltilmiş bir ürün.
Ağızdan 1 damla ya da içme suyuna 5-6 damla uygulanır

Oyla 0
Valla suyuna öneriyorlar da tek damla ağızdan uyguluyorum ben. Bu tip ürünlerde en etkili yöntem budur. Zaten içeriği ve rengi gereği seyreltilmiş bir ürün.
Ağızdan 1 damla ya da içme suyuna 5-6 damla uygulanır
Tamam çok teşekkür ederim. Ağızından şırınga ile denerim ben de, başaramazsam suyuna katarım.

Oyla 0
Geri