Dişi sultan göz

Engin dere

Yeni Üye
Merhabalar benim dişi sultan papaganim 3 gecedir düşme sesi gibi ses geliyor kafesin yanına gittihimde yerde köşeye çekilmiş sol gözünü seri açıp kapıyor ve elimi uzattigimda çok az tislama yapıyor elime alıp sakinlestirdikten sonra birdaha böyle bişey olmadı 3 gündür bununla karşılaştım gündüzleri böyle biseyle karşılaşmadım kuşum tüy değişimde bununla ilgili olabilirmi yardiminiz için şimdiden teşekkürlerIMG-20190717-WA0003.jpg

Merhaba düşme durumları ne yazık ki çok can sıkıcı. Göz durumu için bir şey diyemiyorum. Anlık bir durum olabilir daha önce karşılaşmadım. Tavsiyem kalsiyum ve B vitamini ağırlıklı beslemeniz yönünde. Onu rahatsız edecek bir etken var mı geceleri?

Oyla 0
Merhaba düşme durumları ne yazık ki çok can sıkıcı. Göz durumu için bir şey diyemiyorum. Anlık bir durum olabilir daha önce karşılaşmadım. Tavsiyem kalsiyum ve B vitamini ağırlıklı beslemeniz yönünde. Onu rahatsız edecek bir etken var mı geceleri?
Bildiğim kadarıyla yok 8 aydır başıma hiç böyle bişey gelmedi tüy degisimine girdikten sonra bu şekilde davranmaya başladı her gece 1 sefer bu şekilde davranıyor

Oyla 0
Anladım. Herhangi yaralanma durumlarını engellemek için bu süre zarfında tünekler kuşun tabana değmeyeceği şekilde en alt kısıma takılması uygun olabilir. Ek olarakda besin takviyesi yapmanızı öneririm. Düşmeler ciddi bir durumun belirtisi olabiliyor. İlk olarak vitamin, mineral desteği sağlayarak durumu gözlemeli, varsa eğer onu ürküten bir etken kimi zaman ses vb. durumlar onun korkup düşmesine neden oluyor.

Oyla 0
Geri