Disi sultan papagani

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oz oz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Oz oz

iyikus.com Üyesi
Merhaba bugun lutino erkek sultan papaganima disi lutino sultan arkadas aldim.yani disi oldugunu soylediler petsopta.eve getirdigimde erkek sultanla ayni melodide otuyo ve sesi digerine gore cok cok gur cikiyo.erkek olma ihtimali nedir acaba

Merhaba, melodili ötüş erkeklere özgü olduğundan dediğiniz gibi ise erkek büyük ihtimalle. Yan yana geldiklerinde hareketleri nasıl?

Oyla 0
Merhaba bugun lutino erkek sultan papaganima disi lutino sultan arkadas aldim.yani disi oldugunu soylediler petsopta.eve getirdigimde erkek sultanla ayni melodide otuyo ve sesi digerine gore cok cok gur cikiyo.erkek olma ihtimali nedir acaba
Bir de petsopta gozlerinde bir sorun yoktu sanki ama eve geldigimde kanlanmaya basladi.aksama dogru da iyice artti.neden olabilir(.kafes temizligine vs cok dikkat ediyorum.)
Merhaba, melodili ötüş erkeklere özgü olduğundan dediğiniz gibi ise erkek büyük ihtimalle. Yan yana geldiklerinde hareketleri nasıl?
Gunaydin.yeni aldigim kus eski kusuma yaklasmaya calisiyo ama eski kusum izin vermiyo pek.yeni kus digerinin hafiften ayagini isiriyo saldiri gibi acitmak icin degil oynar gibi.

Oyla 0
Ayak ısırma durumu eşleşmek isteme belirtilerinden bir tanesi. Nadiren tam tersi kavga durumunlarındada gözlemleniyor. Gözleri için bir şey diyemiyorum bir fotoğraf atabilirseniz bakabilirim.
Eski kuşunuz bir süre yeni arkadaşına alışmak için pek çaba sarf etmeyebilir. Minik kavgalar dahi olabilir. Varsa bir yedek kafesiniz birbirlerini görecek şekilde bir süre ayrı kalmaları daha sağlıklı olacaktır

Oyla 0
Geri