Dişi yavru kuşum topallıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Btublt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Btublt

Forum Sakini
Merhaba 2 3 aylık dişi yavru kuşum var. Bir kaç gündür topallıyor . Tırmanmasında vs sıkıntı yok. Ama tüneği tam kavrayamıyor gibi.

Video linkini ekliyorum

İncinmiştir muhtemelen kırık olsa hiç kullanamaz. Voltaren krem alıp sabah akşam ayağına hafif masaj yaparak sürün faydası olur. 3 gün uygulayın bunu..

Sanki bumblefoot başlangıcı gibi. İlgili konuyu ekliyorum alta..

Sanki bumblefoot başlangıcı gibi. İlgili konuyu ekliyorum alta..

Yarın bir kanatlı uzmanına götüreceğim umarım ciddi bir durum değildir teşekkür ederim

tüneklerinizi ahşap ile değiştiriniz. Ahşap ise yeni bir tünek alınız. Ayağı içinde düzenli olarak bir süre vazelin sürüp ovalayınız.
Veterinere götürdüm kanatlı uzmanıydı röntgen çekildi kırık vs yok kemik güçsülüğü için ağzına damlatmak için multimineral ve d3 ve tanacetum parthenium verdi 5. Günde bacağı geçer dedi. Bumblefoot yok dedi. Ayak altlarında kafes teli yüzünden tahriş var dedi. Yavru olduğu için bağışıklık güçlendirici damlalar da verdi. Verilen damlaları resim olarak ekliyorum.

Akıllı yemlik varken yiyodu dün zararlı diye normal yemlik koydum fakat sabah baktım yememiş salatalık koymuştum onu da yememiş. Bir de dışkısı hep yapışıyor dün temizledim neden böyle oluyor?
roka, brokoli gibi sebzelerden veriniz. Muhtemelen kabızlığı var. Bazen kuşlar yem kabının değişimine bile tepki verebiliyor. Tekrar takıp bir gözlem yapınız

Akıllı yemlik varken yiyodu dün zararlı diye normal yemlik koydum fakat sabah baktım yememiş salatalık koymuştum onu da yememiş. Bir de dışkısı hep yapışıyor dün temizledim neden böyle oluyor?

Verdiğiniz ürünlerin içerik bilgisi yazıyormu kutularda? Yazıyorsa resmini çekip atarmısınız.. Bitkilerin latince isimlerini yazmışlar gerçi kutunun üstüne ama ben tam içeriği görmek istiyorum..

Yem yememe devam ediyormu? Halsizlik varmı kuşta? Dışkı resmi ve kuşun videosunu eklersen bir kontrol edelim..

Geri