Dişi yem veriyor erkek böyle yapıyor

Şimal_yıldızı

Forum Sakini
Tekrardan çiftleşme konusuyla geldim, kusuruma bakmayın ilk defa çift kuş beslediğimden dolayı bu kadar çok soru, dişinin erkeğe yem kusmasını yakaladım ve videoya alayım dedim, bazen erkekte kusuyor dişçiye fakat 3 kusuyorsa belki 1 tanesini veriyor, bunun sebebi nedir?

Oyla 0
çok daha iyi olmuş ancak yatay genişliği olan bir kafes için tek tünek değil de enine 2 tünek takmak daha uygun olabilir. Kafes içerisinde hareketli de kalmış olurlar bu sayede. Böylede tercih edilebilir ama :)

Oyla 0
çok daha iyi olmuş ancak yatay genişliği olan bir kafes için tek tünek değil de enine 2 tünek takmak daha uygun olabilir. Kafes içerisinde hareketli de kalmış olurlar bu sayede. Böylede tercih edilebilir ama :)
Tellere falan zıplayıp alıyorlar aslında ama tek tünekte olmaları daha iyi değil mi eş kuşlarda, şimdilik gece tellere çıkıyoruz alışamadıkları için onuda gece yükseğe tünek koyarak hallettim uyanınca çıkardım, fakat bir sorunumuz var ilk defa dişinin dışkısında sindirilmemiş yem gördüm 2 tane, kafes düzeni ve kafesi değiştiği için olabilir mi, tam konu açacaktım önce buradan yazayım dedim :)

Oyla 0
Elbette olabilir. Gözlem yapmaya devam ediniz. Çok sıklaşırsa başka durumdan şüphe etmek gerekecek.

Oyla 0
Erkek biraz dişiye göre küçük kalmış. Bu çok eslesmeyi engellemese de bir miktar süreci uzatabiliyor bazen
Aslında erkek dişiden büyük normal durdukları zaman ama dişi kur yaparken çok dik duruyor, erkekte aynı şekilde kur yaparken veya normalde dik duruyor videoda her an tele yapışacak gibi duruyor o yüzden eğilmiş yoksa fark var aralarında

Oyla 0
Maşallah maşallah. İyi gidiyor gibi görünüyor
Erkek hafiften açıldı sanki, keçi boynuzlu havuçlu yumurta maması hazırlayayım mı sizce, normalde yumurta havuç yumurta kabuğu veriyorum keçi boynuzu ve kuru ceviz ekleyeyim mi faydası olur mu sizce, her konu açtığımda cevap verdiğiniz içinde teşekkür ederim :)

Oyla 0
Keçi boynuzu çok fazla verilmemeli (oran olarak). Bunun haricinde elbette verebilirsiniz. Ceviz de aşırı olmamak kaydıyla verilebilir.

Oyla 0
Yine biz geldik ama bu sefer dışarıdayız ?
Dişide yuva ilgisi vardı geçen video attığımda, ondan sonra yuvalık yok gibi davranmıştı bugün ise tekrardan yuvalık girişini kemirdiğini gördüm ve folluğun içinde yemler var kendileri mi attı bilmiyorum ama hubaşol içine girdiklerini sanmıyorum sanırım kanat çırptıklarında uçmuş :)

Oyla 0
Geri