Dişimiz Baskın Karakterli

Kuş Anasıı

Yönetici
Moderatör

Artık forumda bizim oğlanla kızı tanımayan kalmadı her halde. Oyy güzel çocuklarım benim. Bizim dişimiz videoda anlaşıldığı üzere erkeğe karşı çok baskın. Birbirlerine şimdiye kadar hiç zarar vermediler. Değişik bir anlaşma şekilleri var ? “Ne birlikte ne de sensiz” ilişkilerinin özeti.
Birbirlerine olan tutumlarının tam tersi bana karşı tutumları. Pıtır bana erkeklik taslar, kur yapar, sinirlenip kafa tutar. Çıtır ise ana kuzusu tam, şimdiye kadar bir kez olsun canımı acıtmadı. Yavru alamadık maalesef.
Aşk ilişkisi değil herhalde kankası olarak görüyorlar birbirlerini ya da biri platonik.
Bu komik hallerini sizle paylaşmak istedim. Dediğim gibi birbirlerine zarar vermediler hiç. Normal midir bu halleri?

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    657.8 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
oğlunuz dişinin kur hareketlerine cevap vermiyor. biraz güçlü besinler verin, havuçlu yumurtalı mama vb. (kuvvet macunu :) )
Ya aslında yumurta maması veriyorum, sürekli kafa hareketleriyle kur yapıyor, ötüyor. Hatta kafese bile kur yapıyor ama dişiye gelince böyle anlamadım ? Dişimiz zaten aylardır aşırı kızışmış durumda. Dişi olan yumurtaya bayılıyor, erkeği yaklaştırmıyor diye kafese iki ayrı yemlikte mama koyuyorum hatta sırf yesin diye. Bakalım ne yapacağız ?

Ekli dosyalar

• 41228AB1-D1E2-4F0F-9A93-FBDA79E71A7B.jpeg
    41228AB1-D1E2-4F0F-9A93-FBDA79E71A7B.jpeg
    1.4 MB · Görüntüleme: 13
Oyla 0
Erkek kuş zamanla baskı kuracaktır. Henuz dişiyi kandiramamis. Kurunu iyilestirip tecrübe kazanana kadar böyle gidecektir. Yahut 1 çift kuş daha alip birbirlerini gormeleri sağlanmalı ☺️

Oyla 0
Erkek kuş zamanla baskı kuracaktır. Henuz dişiyi kandiramamis. Kurunu iyilestirip tecrübe kazanana kadar böyle gidecektir. Yahut 1 çift kuş daha alip birbirlerini gormeleri sağlanmalı ☺️
Dişimiz çok beter bakalım kandırabilecek mi o zaman ? Maalesef bir çift daha alma şansım yok, bunlara bile bir şey olur diye korkuyorum, üstüne Turşu hanım var, iyileşse ona eş alırım bir tane. 2 tane daha sorumluluk almak göz korkutucu ?

Oyla 0
Geri