Dişinin erkek kuş kabul etmemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Serdar44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Serdar44

iyikus.com Üyesi
Arkadaşlar 7 aylık dişi muhabbet kuşuma 1.5 yaşında bi erkek eş aldım 1 hafta ayrı kafeslerde tutup dişiyi bugün erkeğin yanına koyayım dedim erkeği baya baskılayıp saldırdı zor aldık kafesten dişiyi.Erkeği kabul etmesi için yapabileceğimiz bişey var mı bu 2. Erkek 1. Sini kendinden küçük diye kabul etmedi diyip bu erkeği getirdim ama bunu da kabul etmeyecek sanırım

kafes dışında bir tanıştırmanızı öneririm. Ardından onu alıştıra alıştıra devam ediniz birleştirmelere.

Oyla 0
O tip bir ürün yok hocam kanmayın. Süreçte gerekli beslenme düzeni saglandiginda ve kuş hazir olduğunda ureyecektir. O verdiği ürün yem premiksidir ilaç değil.

Oyla 0
Hocam buluşturdum sürekli erkeği sıkıştırıyo üstüne çıkmaya çalışıyo normal bi davranış mı bu ?

Oyla 0
Erkek çok pasif kalmış. Hem jumbo olmasindan kaynakli hem de dişinin oyun isteğine karşılık. Dişi henüz ufak belli ki

Oyla 0
belki de biraz daha iri bir dişi almak lazım. Kuş boyutu büyüdükçe uysallık artıyor muhabbetlerde

Oyla 0
Dişi olduğundan şüphe etmeye başladım hocam bi bakabilirmisiniz

Ekli dosyalar

• D3EA73E8-1D50-41BD-94F4-893C343D0700.jpeg
    D3EA73E8-1D50-41BD-94F4-893C343D0700.jpeg
    170 KB · Görüntüleme: 4
Oyla 0
Kızıştırıcı veriyordum bende sultan papağanlarıma 1 ay öncesine kadar aman deyim kullandığım süre zarfında erkek sürekli dişiye vuruyordu erkek dişiyi yuvaya sokmuyordu.Hayvanların dengelerini çok bozuyor kestim yine aynı derecede çiftleşiyorlar.

Oyla 0
Kızıştırıcı veriyordum bende sultan papağanlarıma 1 ay öncesine kadar aman deyim kullandığım süre zarfında erkek sürekli dişiye vuruyordu erkek dişiyi yuvaya sokmuyordu.Hayvanların dengelerini çok bozuyor kestim yine aynı derecede çiftleşiyorlar.
Yok hocam üremesini istediğimden değil erkek kızışmazsa dişiyi baskılayamaz dediler ondan veriyorum ben ilk dişi baktım 5 ay sonra erkeği getirdim dişi aşırı baskın çok saldırıyo diye kafesleri ayırıp erkeğe sadece vermeyi düşünüyorum

Oyla 0
Anlıyorum.Fakat yinede daha doğal şeylerle bu durumu sağlayın.Havuç yumurta vb gibi internetten bakabilirsiniz bu besinlere çok vermemenizi öneririm.Geçmiş olsun

Oyla 0
Geri