Dışkı hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Liebe55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Liebe55

Veteran
merhaba doganay bey yeni aldıgım kuşun dışkısı resimde mevcut neyin işareti sorunu nedir acaba

Ekli dosyalar

• IMG_3783.JPG
    IMG_3783.JPG
    839.4 KB · Görüntüleme: 4
Suyundan içmiyor yemde yemiyor bugün 2. günü kuş biraz yaglı uçurmamışlar bende aldım uçuruyorum biraz limon suyu verdim daldarı aspur ekledim ama yemiyor dışkısı sürekli öyle degil sabah fark ettim poposuna yapışıktı dışkı ılık suyla temizledim zeytinyagı sürdüm kuş biraz hareketlendi

Oyla 0
şahsen şuan dışkı birazcık korkuttu beni. Pankrias sorunlarında beyaz bir dışkıya dönüşüyor. 1-2 güne düzelmez ise kuşu değiştirin derim ya da en yakın veterinere danışmanızı öneririm.

Oyla 0
Suyundan içmiyor yemde yemiyor bugün 2. günü kuş biraz yaglı uçurmamışlar bende aldım uçuruyorum biraz limon suyu verdim daldarı aspur ekledim ama yemiyor dışkısı sürekli öyle degil sabah fark ettim poposuna yapışıktı dışkı ılık suyla temizledim zeytinyagı sürdüm kuş biraz hareketlendi
Suyundan sürekli içmiyor olabilir fakat poposunda yeşil renginde yapışıksa ishal olabilir ve bence bir bu konuda yetkiliye danışın en iyisi buarada yem yemiyorsa bu ciddi bir sorun ölebilir susuzluğa dayanabilir 3-4 saat ama yemeği keserse çok ciddi yetkiliye danışın :)

Oyla 0
Değiştirme şansım var Aldıgım kişi sağlıklı dedi değiştirme garantisi var için rahat etsin dedi fakat bu hastalık neyden olur ve kurtulma şansı varmı

Oyla 0
Değiştirme şansım var Aldıgım kişi sağlıklı dedi değiştirme garantisi var için rahat etsin dedi fakat bu hastalık neyden olur ve kurtulma şansı varmı
Tabiki var ama veterinere götür sen onlar daha iyi tedavi edilecekse ettirirsin tabi kuşuna alışşıp çok seviyorsan alışmadıysan değiştir :)

Oyla 0
tedavisi antibiyotiklerle mevcut ne yazık ki. Zor bir tedavisi var eğer dediğime dönerse. Bence kuşu değiştir. Sağlıklı bir kuş gibi görünmüyor. Diğer kuşlarınla aynı ortama koymamaya özen gösterin bir süre.

Oyla 0
Geri