Suyundan sürekli içmiyor olabilir fakat poposunda yeşil renginde yapışıksa ishal olabilir ve bence bir bu konuda yetkiliye danışın en iyisi buarada yem yemiyorsa bu ciddi bir sorun ölebilir susuzluğa dayanabilir 3-4 saat ama yemeği keserse çok ciddi yetkiliye danışınSuyundan içmiyor yemde yemiyor bugün 2. günü kuş biraz yaglı uçurmamışlar bende aldım uçuruyorum biraz limon suyu verdim daldarı aspur ekledim ama yemiyor dışkısı sürekli öyle degil sabah fark ettim poposuna yapışıktı dışkı ılık suyla temizledim zeytinyagı sürdüm kuş biraz hareketlendi
Tabiki var ama veterinere götür sen onlar daha iyi tedavi edilecekse ettirirsin tabi kuşuna alışşıp çok seviyorsan alışmadıysan değiştirDeğiştirme şansım var Aldıgım kişi sağlıklı dedi değiştirme garantisi var için rahat etsin dedi fakat bu hastalık neyden olur ve kurtulma şansı varmı
tedavisi antibiyotiklerle mevcut ne yazık ki. Zor bir tedavisi var eğer dediğime dönerse. Bence kuşu değiştir. Sağlıklı bir kuş gibi görünmüyor. Diğer kuşlarınla aynı ortama koymamaya özen gösterin bir süre.Değiştirme şansım var Aldıgım kişi sağlıklı dedi değiştirme garantisi var için rahat etsin dedi fakat bu hastalık neyden olur ve kurtulma şansı varmı