Merhaba, benim 13 yaşında erkek bir muhabbet kuşum var. Dönem dönem dışkı sorunları yaşıyor ishal gibi ama avidiare avisol gibi ilaçlarla geçiyordu kısa sürede. Geçen sene düzelmeyen dışkı sorunları ve ani halsizlik gibi bir durumla veterinere götürdüğümde iç sisteminin yaşından dolayı çöktüğünü ve göğsünde kitleler olduğunu söylemişti. Bir ilaç karışımı verdi onu kullandıktan sonra düzelmişti ve bir daha tekrarlamamıştı rahatsızlığı. Yaklaşık 3 haftadır dışkısı poposuna yapışıyor, poposunu sallıyor yaparken ama dışkı düşmüyor sonra bakıyorum poposuna yapışmış dışkı görüntüsü normal ve arada rahatça yapabiliyor neden yapıştığını anlayamıyorum her gün poposunda birikenleri temizliyorum ya da kendisi birikenleri atıyor ama yenileri yapışmaya devam ediyor. Bu süreçte avidiare ekledim suluğuna ama uzun süredir veriyorum çünkü onu vermediğimde su gibi yapıyor verdiğimde görüntüsü düzeliyor ama yapışmaya devam ediyor bunun zararı olmuş mudur ? Kafesine yaptığı dışkıları da görsellere ekliyorum. Çok keyifli her zamanki gibi devam ediyor neşeli bir şekilde. Küçüklüğünden beri haşlanmış yumurta sarısı, ekmek içi,marul, maydanoz, elma yemeyi sever hala ara ara bunlardan veriyorum olumsuz etkisi oluyor mudur ?
Veterinerin geçen sene ekim ayında verdiği karışım duruyor ama onu tekrar vermemde sakınca var mıdır kullanım ömrü açısından ? Hazırlayan veterinere ulaşamıyorum çünkü, hazırlarken içinde ihtiyacı olan her şey var serum gibi düşün özel şeyler var demişti ve yüksek bir ücret ödemiştim. Evde aniperia var onu versem faydası olur mu ? Çok korkuyorum iyileşmeyecek diye fikirlerinize ihtiyacım var ne yapmalıyım ?
Veterinerin geçen sene ekim ayında verdiği karışım duruyor ama onu tekrar vermemde sakınca var mıdır kullanım ömrü açısından ? Hazırlayan veterinere ulaşamıyorum çünkü, hazırlarken içinde ihtiyacı olan her şey var serum gibi düşün özel şeyler var demişti ve yüksek bir ücret ödemiştim. Evde aniperia var onu versem faydası olur mu ? Çok korkuyorum iyileşmeyecek diye fikirlerinize ihtiyacım var ne yapmalıyım ?