Dışkı problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sudeeex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sudeeex

iyikus.com Üyesi
Dün köye giderken iki muhabbet kuşumu da yanımda goturdum, babam yeni çıkan buğday yani otun bi zararı olmaz diyerek biraz ondan verdik ve dün eve geldik. Bugün dışkılarında fotoğrafta olduğu gibi farklılıklar gözlemledim. Ne yapmalıyım ve sebebi nedir?

Ekli dosyalar

• 20210322_104058.jpg
    20210322_104058.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 16
  • 20210322_104115.jpg
    20210322_104115.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 16
  • 20210322_104036.jpg
    20210322_104036.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 18
  • 20210322_104033.jpg
    20210322_104033.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 15
Dışkılar çok hoş değil ama toparlanabilir gibi geldi bana. Şimdilik (2 gün) probiyotik desteği sunun tekrar istişare edelim. Suyuna bir pirinç/nohut tanesi kadar atmanız yeterli olacaktır. 6 saate bir tazeleyip yenileyin.[9 da verip 3 te tazeleyin, 3 te verip 9 da çekin bir iki saat de temiz su içsin.(Hazır su kullanınız.)] Tavsiyem Röhnfried Entrobac..

Oyla 0
Kuşların taşınması, yeni gida tüketimi sebep olmuş muhtemelen. Toparlayacaktir

Oyla 0
Dışkılar çok hoş değil ama toparlanabilir gibi geldi bana. Şimdilik (2 gün) probiyotik desteği sunun tekrar istişare edelim. Suyuna bir pirinç/nohut tanesi kadar atmanız yeterli olacaktır. 6 saate bir tazeleyip yenileyin.[9 da verip 3 te tazeleyin, 3 te verip 9 da çekin bir iki saat de temiz su içsin.(Hazır su kullanınız.)] Tavsiyem Röhnfried Entrobac..
Onu alacak durumun yok şu an başka ne yapabilirim ?

Oyla 0
Onu alacak durumun yok şu an başka ne yapabilirim ?
Temizlemekten kastım yemliği ne sıklıkla yem dolduruyorsunuz? Genelde yemlik boş kabuk doluyor ozamfa kuş yemiyor.

Ayrıca :suyuhergün değiştirin yemliği sabah doldurun ölen üfleyin kabukşar gitsin. Kapalı yem daha iyi

Oyla 0
Temizlemekten kastım yemliği ne sıklıkla yem dolduruyorsunuz? Genelde yemlik boş kabuk doluyor ozamfa kuş yemiyor.

Ayrıca :suyuhergün değiştirin yemliği sabah doldurun ölen üfleyin kabukşar gitsin. Kapalı yem daha iyi

Öyle yapıyorum

Oyla 0

Dediginiz gibi yapıyorum marka öneriniz nedir?

Oyla 0
probiyotiğin 25 gramını alabilirsiniz.600 grama baktıysanız evet pahalıdır.

Oyla 0
Usutmesinden endişeliyim kuyruğunu aşağı yukarı sallayıp duruyorayrıca dışı kuşum eskisi kadar erkek kuşumla ilgili değil gibi ara sıra neşesi yerine geliyor geçiyor
sorun devam ederse, yarın tekrar dışkı fotosu paylaşmanız iyi olur ( yine beyaz peçete üzerine, tavayı çıkarıp daha yakından foto çekiniz)

ilave olarak, kuş iyileşse de yukarıda arkadaşlarin önerdiği probiyotiği düzenli kullanmanızı tavsiye ederim

Oyla 0
sorun devam ederse, yarın tekrar dışkı fotosu paylaşmanız iyi olur ( yine beyaz peçete üzerine, tavayı çıkarıp daha yakından foto çekiniz)

ilave olarak, kuş iyileşse de yukarıda arkadaşlarin önerdiği probiyotiği düzenli kullanmanızı tavsiye ederim
Kaç günde bir yapmam gerekiyor onu ayrıca şimdilik maya ile idare ediyorum onu ne sıklıkla yapmam gerekiyor

Oyla 0
Geri