dışkı yeme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Merve B.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merve B.

Veteran
dışkı yeme probleminin k vitamini eksikliğinden olduğunu biliyorum.Bizim Poyrazda geldiğinden beri vardı.Doğal yollarla maydonozdur vs hallediyordum.Bide alışkanlık haline getirmiş sanırım.Çok da engelleyemiyordum.Bu sıralar arttı ama.Ve Bulutta da başladı.Bu nedenle vitamin aldım.Bunu verdiler doğru vitamin mi?Bir de kullanmını sormayı unuttum.İlk başta kuşun ağzına bir damla damlat dediler.Yapmalı mıyım?sonra da günlük sularına koy dediler ama ne koyacağımı söylemediler.Bir de avisol a aldım genel vitamin diye.Bunu ne kadar damlatmalıyım.YArdımcı olursanız sevinirim.

not:Resim yükleyemedim dosya büyük diyor adı supervet kalsiyum c solisyon

Izgaralı kafes kullanmak gerekiyor bu dışkıdan vazgeçirmek için. K vitamini eksikliğinde oluyor evet dediğin gibi.
buda o açtığım konu; Kuşların Dışkılarını Yemesini Engellemek
Vitamini suyuna koyman yeterli olur. İlaç değil çünkü. Ağızdan damlatmaya gerek yok. İçeriğine bakarsan benzer etkenler var avi-a ve supervet kalsiyumun. Tavsiyem şu olurdu multivitamin temin etmeniz. Her şey oluyor içlerinde. Örneğin avi-vit.

* Eğer su içme oranları yüksek ise ağızdan damlatmayın.
* Supervet de yarım dolu suluğa 5 damla yeterli olmaktadır.
* Avisol içinde tam dolu suluğa 8 damla ideal.
** 4 saatte suyu tazeleni öneririm. Bu nedenle yarım suluk yapsan daha mantıklı olur.

Eğer hazırda yeşillik varsa onları da ver bence şu sıralar.

Oyla 0
Ya dışarı da da yiyor.Kafeste durmadığı için kafeste pek yemiodursuyu iyi içiyorlar şükür ona damlatiyim o zaman sularına.bir de bunun tarihi geçmiş ya 2018 3 .ayi yazıyor hiç açılmamış ya kullansam sknti olur mu ki yoksa değiştirym mi ama orda bence hepsi aynıdır tarihlerin gibi geliyo ve adam dicek bisey olmaz vs diye

Oyla 0
Yoksa iade edin. Çok acil bir ihtiyaç değil. Sonuç olarak bir ücret ödüyorsunuz. En az 10 ay falan olsun ki ara ara kullanabilesiniz.

Oyla 0
Geri