Dışkı

batari2521

Forum Sakini
Selamlar. Diskilar kötümü arkadaslar.

Ekli dosyalar

• 16126434362987263894724869394424.jpg
    16126434362987263894724869394424.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 22
Sarı lekelenmeler yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu gösteriyor. Maalesef kötü. Böbrek sorunlarında sıkça bu tip renkli dışkılar gözlemlenir. Veteriner hekimin yapacağı teste göre hareket etmek gerekiyor.

Oyla 0
Maalesef :( belirgin bir hastalık tarifi vermek çok güç. Bazı dışkılar için dediğiniz yöntem yarayabiliyor ama bu tip dışkılar için yorum yapması zor açıkçası. Üreme kanallarında enfeksiyonlarda, böbrek sorunlarında bu tip sararmalar olabilir.

Oyla 0
hocam uzun yıllar sonra tekrar hobiye başladıniz diye hatırlıyorum. buzdolabınızda bulunması gereken en temel ilaçlar sulphamezathine (veteriner) ve sitrax (eczane)
Aynen hocam. Kizim istedi 2 kus sahibi olduk yine. 7 sene kus baktim tek bir ilac kullanmadim.
Neyse.. Bunlari alip bulunduracagim. Hangi durumlarda kullanmam gerektigini resimler vasitasiyla sizlerin degerli gorusleriyle uygularim bundan sonra.

Oyla 0
Merhaba.resimler iki farkli kafeste duran kuslara ait. Durum hakkinda bilgi almak istedim. İlk reesimdeki dışkıya sahip kus keyifsiz ve duragan. Kabarma yok. Yeme icme iyi. İkinci resimdeki dışkı sahibi kuş hiperaktif yerinde durmayan iyi yiyen ve içen kuş. Ancak boyama var gibi gördüm. Bir ilaç vermem gerekir mi? Tavsiyeniz ne olur

Oyla 0
Maalesef dışkıları boyuyor. Beslenme kaynaklı olabileceği gibi bakteriyel bir sorunda yaşıyor olabilirsiniz. Yakin zamanda ic parazit için bir ürün kullandiniz mi?

Oyla 0
Yok kullanmadim. Ama duzenli olarak haftada 1 veya 2 kez gervit w, tollisan. Birde petshop tan aldigim bir vitamin daha vardi. Onlari veriyorum. Ayrica yem olarakta garden mix pembe pakete gecis 2 gun once yaptim. Haftada bir kez yumurtali brokoli maydoniz havuc ve bebe biskuvisinden olusan mama hazirlayip veriyorum. Bunlara ilave kuslari ayri kafeslerde tutuyorum. Sulphamezathine yakinda elimde olacak. Baslamam gerekir mi?

Oyla 0
Geri