batari2521
Forum Sakini
Hocam resme gore hastalığın ismini koyabiliyormusun. En azinda arastirayim nette hastaligiSarı lekelenmeler yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu gösteriyor. Maalesef kötü. Böbrek sorunlarında sıkça bu tip renkli dışkılar gözlemlenir. Veteriner hekimin yapacağı teste göre hareket etmek gerekiyor.
Anladim. TesekkurlerMaalesef belirgin bir hastalık tarifi vermek çok güç. Bazı dışkılar için dediğiniz yöntem yarayabiliyor ama bu tip dışkılar için yorum yapması zor açıkçası. Üreme kanallarında enfeksiyonlarda, böbrek sorunlarında bu tip sararmalar olabilir.
3 5 gundur boyle. Durgunluk mevcut. Kabarma yokdışkı kaç gündür böyle, kuşlarda durgunluk halsizlik kabarma var mı?
3 5 gundur boyle. Durgunluk mevcut. Kabarma yok
Eczanede bulunur mu?çok ilerlememiş bakteriyel enfeksiyona benziyor , sulphamezathine tarzı bi ilaç başlanabilir diye düşünüyorum
Eczanede bulunur mu?
Tamamdır. Teşekkür ederim. Yarin alayim
Aynen hocam. Kizim istedi 2 kus sahibi olduk yine. 7 sene kus baktim tek bir ilac kullanmadim.hocam uzun yıllar sonra tekrar hobiye başladıniz diye hatırlıyorum. buzdolabınızda bulunması gereken en temel ilaçlar sulphamezathine (veteriner) ve sitrax (eczane)
Bir sorun varmi diskilarda peki2. fotoğrafta yem mi var dışkı içinde?