Dışkıda noktalaşma

Erdem AYYILDIZ

iyikus.com Üyesi
D0EF6BB4-C1DE-4DAA-9BE6-D9C93AE4F93B.jpegGenel olarak hareketliliğinde vs sıkıntısı yok. Kabarma gibi durumlar söz konusu değil fakat dışkısı ishal gibi gözüküyor iç parazit olabilir gibime geldi danışmak istedim. Durum nedir ne önerirsiniz?

Daha evvel iç parazit uygulaması yapmadıysanız, eczaneden sitraks şurup ve yanında damlalık alıp bir damla ağızdan uygulayabilirsiniz.

Sonrasında entrobac gibi bir probiyotikle destek verebilirsiniz.

Sonrasında durumu tekrar istişare edebiliriz...

Oyla 0
Daha evvel iç parazit uygulaması yapmadıysanız, eczaneden sitraks şurup ve yanında damlalık alıp bir damla ağızdan uygulayabilirsiniz.

Yaklaşık 5 ay önce iç parazit olduğu düşünülmüştü sitraks yine ilk öneriydi fakat gittiğim 5-6 eczanede de artık gelmediği söylendi. Ben de mecburi 2. Öneri olan nilverm kullanmıştım, etkili de olmuştu şu son günlerde böyle olmaya başladı. Aktif olarak entrobac kullanıyorum. 2 haftada 2 ya da 3 kere olacak şekilde. Bir de vitamini gerwit-w var.

Oyla 0

sitraks bulmak çok zor. ben 1 tane bulabildim zonguldakta. eczacılar onun yerine kontil var aynı şey dediler. sitraks bulunamazsa kontil tercih edilebilir mi?

Oyla 0
Ben bi problemle karşılaşmadığım müddetçe pek sık kullanmıyorum açıkçası. Fakat ayda bir kez ya da 6 ayda bir kullanılması öneriliyor genellikle

Oyla 0
Geri