Erdem AYYILDIZ
iyikus.com Üyesi
Daha evvel iç parazit uygulaması yapmadıysanız, eczaneden sitraks şurup ve yanında damlalık alıp bir damla ağızdan uygulayabilirsiniz.
Sonrasında entrobac gibi bir probiyotikle destek verebilirsiniz.
Sonrasında durumu tekrar istişare edebiliriz...
Yaklaşık 5 ay önce iç parazit olduğu düşünülmüştü sitraks yine ilk öneriydi fakat gittiğim 5-6 eczanede de artık gelmediği söylendi. Ben de mecburi 2. Öneri olan nilverm kullanmıştım, etkili de olmuştu şu son günlerde böyle olmaya başladı. Aktif olarak entrobac kullanıyorum. 2 haftada 2 ya da 3 kere olacak şekilde. Bir de vitamini gerwit-w var.Daha evvel iç parazit uygulaması yapmadıysanız, eczaneden sitraks şurup ve yanında damlalık alıp bir damla ağızdan uygulayabilirsiniz.
sitraks bulmak çok zor. ben 1 tane bulabildim zonguldakta. eczacılar onun yerine kontil var aynı şey dediler. sitraks bulunamazsa kontil tercih edilebilir mi?Daha evvel iç parazit uygulaması yapmadıysanız, eczaneden sitraks şurup ve yanında damlalık alıp bir damla ağızdan uygulayabilirsiniz.
Nilverm kullanmam uygun olur mu?Ben bi problemle karşılaşmadığım müddetçe pek sık kullanmıyorum açıkçası. Fakat ayda bir kez ya da 6 ayda bir kullanılması öneriliyor genellikle
Uygundur?Nilverm kullanmam uygun olur mu?