Sindirilmemiş yemler kuşun sindirim sistemiyle ilgili bir sıkıntıya işaret ediyor ,birden fazla sebebi olabilir.Kuş kumu kullanıyor musunuz? Mesela benim kuşumda da yemli dışkılama vardı ama sebebi stafilokok enfeksiyonu çıktı.İlla kuruma olacak diye bir şey yok.İnternetten araştırdığımda kuruma hastalığı çıkıyor korkuttu beni yardımcı olabilir misiniz?
İnternetten araştırdığımda kuruma hastalığı çıkıyor korkuttu beni yardımcı olabilir misiniz?Birkaç gündür kuşumun dışkısında yem görüyorum kuşumun neşesi yerinde iştahı falan da iyi yemi bayat diye düşünüp yemini de değiştirdim bugün ama yine yemli dışkıladı. Sebebi ne olabilir ?
Sindirilmemiş yemler kuşun sindirim sistemiyle ilgili bir sıkıntıya işaret ediyor ,birden fazla sebebi olabilir.Kuş kumu kullanıyor musunuz? Mesela benim kuşumda da yemli dışkılama vardı ama sebebi stafilokok enfeksiyonu çıktı.İlla kuruma olacak diye bir şey yok.İnternetten araştırdığımda kuruma hastalığı çıkıyor korkuttu beni yardımcı olabilir misiniz?
Evet kum kullanıyorum peki ne olduğunu nasıl öğrenebilirim ?Sindirilmemiş yemler kuşun sindirim sistemiyle ilgili bir sıkıntıya işaret ediyor ,birden fazla sebebi olabilir.Kuş kumu kullanıyor musunuz? Mesela benim kuşumda da yemli dışkılama vardı ama sebebi stafilokok enfeksiyonu çıktı.İlla kuruma olacak diye bir şey yok.
Ben bir laboratuvara tahlil yaptırmıştım ,biraz maliyetli oluyor ama kesin çözüm çünkü direkt hastalığın ne olduğunu buluyorlar. Sakarya'da veterinerlik fakültesi varsa onlarla bi iletişime geçebilirsiniz daha uygun fiyata bakacaklardır eğer laboratuvar varsa yani.Bunun dışında veterinere muayene ettirebilirsiniz ama maalesef kuştan anlayan vet.bulmak çok zor .Evet kum kullanıyorum peki ne olduğunu nasıl öğrenebilirim ?
Maalesef Sakarya’da veterinerlik fakültesi yok ama veterinerle görüşüp tahlil durumunu öğreneyim teşekkür ederimBen bir laboratuvara tahlil yaptırmıştım ,biraz maliyetli oluyor ama kesin çözüm çünkü direkt hastalığın ne olduğunu buluyorlar. Sakarya'da veterinerlik fakültesi varsa onlarla bi iletişime geçebilirsiniz daha uygun fiyata bakacaklardır eğer laboratuvar varsa yani.Bunun dışında veterinere muayene ettirebilirsiniz ama maalesef kuştan anlayan vet.bulmak çok zor .
Rica ederim ? Ben İzmir'de Özm lab.yaptırmıştım dışkı örneği toplayıp kargoya verip gönderdim.Şu anda maliyeti ne bilmiyorum ama bana totalde 200 liraya mal olmuştu.Ama forumda sanırım @Atilla Algansoy hocam türkiyedeki laboratuvarı olan veterinerlik fakültelerinin bir listesini paylaşmıştı.Oraya da mutlaka bakın derim size İzmirden daha yakın ve daha uyguna bakacak bir yer bulunur bence.Ben o listeyi bulursam mutlaka buraya yazarım yorum olarak,bulamazsam da sizin aklınızda olsunMaalesef Sakarya’da veterinerlik fakültesi yok ama veterinerle görüşüp tahlil durumunu öğreneyim teşekkür ederim