Dışkıda yem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dalin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dalin

Yarışma Kazananı
Merhaba kuşumun dışkısında bir iki gündür 1 tane sindirilmemiş yem görüyorum. Dışkısı normal şekilde bozukluk vs. Yok ama 1 tane yem oluyor. Kuşum iştahı iyi,moralide iyi. Kuş kumuda var,gaga taşı ,kalamarda var. Haftada 1 kez darı yiyor, yulaf yiyor. Haftada 1 kez probiyotik ve elektonit de veriyorum. 2 hafta önce tüy dönemi bitti. Birde her dışkısı yemli değil iki gündür çok nadir gördüm yemli dışkı. Durumu bu şekilde sizce ne yapmalıyım? Biri yemli dışkı diğeri normal dışkı fotoğrafı

Ekli dosyalar

• IMG-20230817-WA0017.jpg
    IMG-20230817-WA0017.jpg
    175.1 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG-20230817-WA0016.jpg
    IMG-20230817-WA0016.jpg
    185.7 KB · Görüntüleme: 4
Dışkılar genel anlamda kötü değil. Bazen bu tarz geçişli bir dönem olabiliyor. Sindirimi rahatlatacak besinler veya takviyeler verilebilir. Probiyotik, prebiyotikler gibi. Yumuşak gıdalar verilebilir. Devam ederse eğer ilk adım yem değişimi olmalı, sonrası için de gerek kalırsa ilaca yönelmek lazım

Dışkılar genel anlamda kötü değil. Bazen bu tarz geçişli bir dönem olabiliyor. Sindirimi rahatlatacak besinler veya takviyeler verilebilir. Probiyotik, prebiyotikler gibi. Yumuşak gıdalar verilebilir. Devam ederse eğer ilk adım yem değişimi olmalı, sonrası için de gerek kalırsa ilaca yönelmek lazım
Tamam doğanay hocam sağolun

Geri