Dışkıda yem ?

muhabbetttt

iyikus.com Üyesi
Merhaba kusumun bir süredir dıskisında yem oluyor.
Grit kum
Kalmar kemiği
Gaga taşı kafeste mevcut.
BT amin forte
Entrobac probiyotik düzenli olarak veriyorum.
3 gün Probiyotik verdikten sonra diskida yem olmuyir ama sonra tekrar başa sarıyor.
Yem degisikligi yapmadım versele lega yem kullanıyorum.
Başka her hangi bir hastalık belirtisi yok.Keyfi iyi hareketli istah iyi sorun yok .

Kilosu 39 gram

Temel sebep
karaciğerin iyi çalışmayıp enzim üretmemesi
safranın iyi çalışmayıp enzim üretememesi.
Olabilir.
Muhabbet kuşunuzun kilosunu veya resmini görebilirmiyiz.

Enzim içerikli probiyotik olarak kanatlıoil prozim olabilir. Daha uygun fiyatlı ama buna rağmen etkili smart pro live olabilir.

Son düzenleme:
Hangi ürünü önerirsiniz ne alıp kullanmalıyım

selçuk bey yazmış, kanatlı oil bildiğim kadarıyla iyidir

bence siz ilaveten "probio life ob" isimli ürünü de alın, birer gün şeklinde dönüşümlü verin. bu tür durumlarda kuştaki sorun enzim eksikliği mi enfeksiyon mu emin olmak için bir kaç farklı markayı eş zamanlı kullanmakta fayda var. 50 gram olan şişesi yeterli fazla para vermeyin

ben şahsen normal zamanda bile bi kaç farklı probiyotiği dönüşümlü veriyorum

Probiyotik vermişken yaptığı dışkıları paylaşır mısınız. Gerekirse uzun süre kesintisiz probiyotik kullanıp takip etmek gerekecek. Yada iç parazit ihtimaline karşı bir kür olmazsa mantar için bir kür düşünülebilir.

Probiyotik vermişken yaptığı dışkıları paylaşır mısınız. Gerekirse uzun süre kesintisiz probiyotik kullanıp takip etmek gerekecek. Yada iç parazit ihtimaline karşı bir kür olmazsa mantar için bir kür düşünülebilir.
aspur alip verdim belki yemden oluyordur diye aspur verdim rengi böyle olmaya başladı

Geri