Dışkılar normalmi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kenan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kenan

iyikus.com Üyesi
20201017_104951.jpg2 kuşumun yaptığı dışkı bana kötü gözüktü sormak istedim.

@Doğanay Y. Hocam konuyu hortlatıyorum. Virüsten Dolayı Ailem Kuşları Veterinere götürmek istemiyo Dışkının düzelmesi için Kullanacağım bir ilaç varmı. Bide 2-3 gün önce dişi kuşum tekrar yumurtladı önericeğiniz ilaç olursa bi zararı dokunurmu dişi kuşa

Oyla 0
Kombin bir kaç ilaç gerekebilir. Öncelikle koksidyozu elemek lazım. Bunun için ilaçlar kullanılabilir. Örneğin sulphamazethine.

Oyla 0
Off bu ne ya çok kötü dışkılar. Hemen ilaç başlayın. Önce 2 gün sitraks ardından 5 gün sulphamezathine. Daha sonra dışkıları tekrar kontrol edelim. Eğer sulphamezathine bulamazsanız internetten caremycin isimli ilacı sipariş edip kullanın biran evvel... Bu arada dışkı harici kuşta gözle görülür herhangi bir rahatsızlık varmı?

Oyla 0
Off bu ne ya çok kötü dışkılar. Hemen ilaç başlayın. Önce 2 gün sitraks ardından 5 gün sulphamezathine. Daha sonra dışkıları tekrar kontrol edelim. Eğer sulphamezathine bulamazsanız internetten caremycin isimli ilacı sipariş edip kullanın biran evvel... Bu arada dışkı harici kuşta gözle görülür herhangi bir rahatsızlık varmı?
hayır yok

Oyla 0
Geri