Dışkılarda değişim

roadhouseblues

Veteran
Uzun zamandır bebeklerim iyiydi o yüzden buralarda yoktum ama 2 gündür dışkıları leke bırakıyor.Nasıl bi yol izleyelim sizlerin fikrini almak istedim.IMG_20220526_133537.jpgIMG_20220526_133539.jpgIMG_20220526_133541.jpg

Hocam isterseniz muhabbet kuşunuz sağlıklı ise doğal probiyotik kullanın(probiactibird gibi) Elektrolitide kendiniz yapın şeker yerine doğal bal veya pekmezle yapın. Mamada da yumurta varsa bi süre yumurtasız yapın. Üstüne yeşilçay ve bol yeşil sebze verirseniz boyaması geçecektir. Hiç olmassa 1 2 hafta sadece yem yeşillik ve su verseniz bile düzelebilir. Bir nevi detoks yapmalısınız...

Hocam isterseniz muhabbet kuşunuz sağlıklı ise doğal probiyotik kullanın(probiactibird gibi) Elektrolitide kendiniz yapın şeker yerine doğal bal veya pekmezle yapın. Mamada da yumurta varsa bi süre yumurtasız yapın. Üstüne yeşilçay ve bol yeşil sebze verirseniz boyaması geçecektir. Hiç olmassa 1 2 hafta sadece yem yeşillik ve su verseniz bile düzelebilir. Bir nevi detoks yapmalısınız...
Anladım hocam denemekten zarar çıkmaz tabii yeter ki iyi olsun bebeklerim 🙏

Bazen dışkı geçişleri olabiliyor ortalama 1 hafta süreli. Geçmez ise öncelikle iç parazit durumunu ele almak lazım
Hocam kekik çayı verdim dün suluğun yarısına kadar.Tek sefere bile epey işe yaradı.Bugün temiz su verdim dediğiniz gibi ilerleyeceğim hafta sonunda.

Geri