Dışkısını yiyor

cicikuss_4

Forum Sakini
Günaydın hepinize. Kuşumun kafes tabamında ızgara olmasıma rağmen aradan gagasını sokup dışkı yiyor sabahları. Normalde ben sürekli temizliyorum her gün ama sabah geceden yaptıkları oluyor. Bunu neden yapıyor olabşlir ve nasıl önüne geçebilirim. Versela laga yem kullanıyorum kalamar kemiği falan da var kafesinde. Gerwit w yi de veriyorum haftada 1

Son düzenleme:
Günaydın hepinize. Kuşumun kafes tabamında ızgara olmasıma rağmen aradan gagasını sokup dışkı yiyor sabahları. Normalde ben sürekli temizliyorum her gün ama sabah geceden yaptıkları oluyor. Bunu neden yapıyor olabşlir ve nasıl önüne geçebilirim. Versela laga yem kullanıyorum kalamar kemiği falan da var kafesinde. Gerwit w yi de veriyorum haftada 1

Dışkı yeme besin yetersizliklerinde görülür genelde. Ara sıra sebzeli yumurta maması yapıp yedirin. Gervit dışında birde mineral takviyesi yapın. Depomin yada depolife alıp haftada bir defa tam dolu suluğa 4-5 damla ekleyip verin. Mineralli suyu gün ortasında bir defa tazeleyin..

depomin&depolife.jpg

Oyla 0
Dışkı yeme besin yetersizliklerinde görülür genelde. Ara sıra sebzeli yumurta maması yapıp yedirin. Gervit dışında birde mineral takviyesi yapın. Depomin yada depolife alıp haftada bir defa tam dolu suluğa 4-5 damla ekleyip verin. Mineralli suyu gün ortasında bir defa tazeleyin..

Ekli dosyayı görüntüle 18290
Tamam çok teşekkür ediyorum.Kuşum 4 aylık ilk bailarda vardı dışkı yeme sonra bırakmıştı şu son 4 gündür falan sadece disabahlarınuyanınca tabana inip yiyor önüne geçemiyorum. Bu minareli temin edeceğim

Oyla 0

Ekli dosyayı görüntüle 18290
Abi dışkı bu şekilde bugün sence neden olabilir yardımcı olabilirsen çok sevinirim

Ekli dosyalar

• 16246992809573154703098398265448.jpg
    16246992809573154703098398265448.jpg
    2.1 MB · Görüntüleme: 7
  • 16246992970068122548981119984596.jpg
    16246992970068122548981119984596.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 7
Oyla 0
mineral ve bazı vitaminlerin eksikliğinde gözlemlenen bir durum olmasına karşın, bazı kuşlarda alışkanlık oluşmuş olabiliyor. Beslenme bozukluklarıyla alakalı bir dışkısı var. Hangi yemi ne süredir kullanıyorsunuz?

Oyla 0
mineral ve bazı vitaminlerin eksikliğinde gözlemlenen bir durum olmasına karşın, bazı kuşlarda alışkanlık oluşmuş olabiliyor. Beslenme bozukluklarıyla alakalı bir dışkısı var. Hangi yemi ne süredir kullanıyorsunuz?
Versela laga kullanıyorum 3 haftadır falan kullanıyorum abi ama yem uzun süre yemiyor mesela sonra birden yeme gidip yiyor. Bu uzun sğre yemiyor dediğim gidiyor yemliğe ama 2 tane alıyor hemen etrafı izlemeye başlıyor ya da yukarı çıkıyor dikkatini başka şeyler çekiyor acaba düzensiz yiyor diye mi

Oyla 0
maşallah keyfi yerinde gibi meraklı
Evet abi ama merakından yem yiyemiyor çoğu zaman. Yem yemeye iniyor çıt duysa yukarı çıkıyor geri sence dışkı düzenli yiyemediğinden mi bozuluyor ya da yem seçmesinden mi acaba mesela aspur çok seviyor hemen omlaır yiyor onlar bitince diğer sevdiği şeylere yükleniyor öyle karışık bi şekilde çok yemiyor

Oyla 0
yetersiz beslendiğinde safra lekeli dışkılar gözlemlenir. Biraz yeme yönlendirmek uygun olacak. Rahatsız etmemek daha uygun olur sanırım

Oyla 0
Geri